Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK LOL

xArenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest wykrywalny o ile nie używasz timerów. (Timery masz w grze więc nie potrzebne Ci to) Nie dostaniesz bana jeśli używasz go tylko do skinów.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Nie jest wykrywalny o ile nie używasz timerów. (Timery masz w grze więc nie potrzebne Ci to) Nie dostaniesz bana jeśli używasz go tylko do skinów.

Nie jest wykrywalny, nawet jeżeli używa timerów.

@Dargu jak naciśnie taki guziczek, to robi spam na czacie, a tajmery są tylko na takim paseczku.

647041416238306889721.png

Opublikowano

Nie jest wykrywalny, nawet jeżeli używa timerów.

Z tego co mi się zdaje, to tam są timery które Ci piszą czasy respawnów na chacie, więc w teori mogą to sprawdzić i wykryć.

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

Spokojnie możesz używać bez obawy o bana, tylko wyłącz timery które i tak są zbędne po wprowadzeniu ich przez Riot. Kiedyś gdy używałem timerów (a raczej nie wyłączyłem tej opcji) to bot co chwilę pisał na czacie kiedy jest dany buff i ludzie się dziwili ocb :P

Opublikowano

Spokojnie możesz używać bez obawy o bana, tylko wyłącz timery które i tak są zbędne po wprowadzeniu ich przez Riot. Kiedyś gdy używałem timerów (a raczej nie wyłączyłem tej opcji) to bot co chwilę pisał na czacie kiedy jest dany buff i ludzie się dziwili ocb :P

Ale on sam nic nie pisze na czacie, lol.

647041416238306889721.png

Opublikowano

Ale on sam nic nie pisze na czacie, lol.

Pamiętam że były jakieś cyferki i inne pierdoły, być może był to inny program z skinami lub bardzo wczesna wersja tego programu :)

Prawie pewien że to były początki MKJogo gdy jeszcze nie było języka angielskiego+program wyglądał jak kupa :P

Opublikowano

A skiny się nie bugują?

Niektóre się bugują - np. Ultimate do Udyra.

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...