Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refboo.st - nowy update!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj, 15:28
Więc:
1.pobieramy
2.wypakowywujemy
3.zmieniamy config na wlasne potrzeby macie w tym dziale pelno takich poradnikow
4.uruchamiacie
5.czekacie ! :P

restarter nie jest potrzebny poniewaz nie wywala bledow jesli umie sie to skonfigurowac jedynie raz na ruski rok

skan:

moj config:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

<configuration>
  <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
  </startup>
  <appSettings>
    <!-- Location of our lol.launcher.exe -->
    <add key="LoLRootDirectory" value="G:\LoL\"/>
    <!-- Supported regions: BR, EUN, EUW, KR, LAS, NA, OCE, RU, TR -->
    <add key="Region" value="EUN"/>
    <!-- Number of bots to run. Must be 6 or higher, also an even number-->
    <add key="NumBots" value="8"/>
    <!-- Maximum level of the bots (2 min, 30 max) -->
    <add key="MaxLevel" value="10"/>
    <!-- NoRendering diables all graphics from being rendered, improves performance -->
    <add key="NoRendering" value="false"/>
    <!-- Seconds between each start of League, may improve performance on higher numbers -->
    <add key="WaitTime" value="5"/>
    <!-- Appearance of the window: normal, minimized, hidden -->
    <add key="Appearance" value="hidden"/>
    <!-- Time in seconds when the next session should start -->
    <add key="NextSessionTime" value="30"/>
  </appSettings>
</configuration>

mozecie zmieniac wedlug wlasnych potrzeb

Daj lajka jestem cebulka.

Opublikowano

Ja mam mały problem cały czas.. próbowałem wczoraj już odpalać ,ale niby nei miałęm update.. wywaliłem folder jeden zaaktualizowałem i sięodpala ,tylko jak włącza ładowanie to po chwili wywala i zaś odpala.. ,wie ktośmoże jak zaradzić temu ciągłemu odpalaniu klienta?

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Ja mam mały problem cały czas.. próbowałem wczoraj już odpalać ,ale niby nei miałęm update.. wywaliłem folder jeden zaaktualizowałem i sięodpala ,tylko jak włącza ładowanie to po chwili wywala i zaś odpala.. ,wie ktośmoże jak zaradzić temu ciągłemu odpalaniu klienta?

dodaj firewalla uruchamiaj jako administrator i wymagane jest 3gb ramu + bo ci nie wystarczy na boty 

Opublikowano

dodaj firewalla uruchamiaj jako administrator i wymagane jest 3gb ramu + bo ci nie wystarczy na boty 

Nie gadaj bo ja na 2gb + system win7 uruchamiam 6 botów na luzie ;)

Dzięki za wstawkę bo działa 

@Jebacz Matek  no jak gdzieś wychodzę to zostawiam bota i idzie ;) a tak to nic na kompie nie robię i działa 

#JebacSygnatury

Opublikowano

@Adam11022 nie wiem jak bo 1gb + zajmuje windows a okolp 1-2gb bot wiec nic nie mogl bys robic na kompie

@Martfy90

Niestety nie wie jak ci pomoc ale duzo osob ma tem problem oblookaj ich forum moze znajdziesz fixa ja nie moge jestem na fonie

Co do limitow to obecnie nie ma

Opublikowano

yy ale ludzie po co robicie reflinki skoro nie mozna odebrac rp ? :)

Nie można ? Weź ty znajdź info, że nie można i później pisz. Bo wszystko będzie można, ale teraz jest błąd, gdzie ludzie odbierali od 2 do 4 razy te same nagrody i dlatego wyłączyli.

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

yy ale ludzie po co robicie reflinki skoro nie mozna odebrac rp ? :)

jak nie mozna jak mozna ? nawet jesli teraz wylaczyli to nie znaczy ze nie bd mozna juz wgle...

Opublikowano

Nie można ? Weź ty znajdź info, że nie można i później pisz. Bo wszystko będzie można, ale teraz jest błąd, gdzie ludzie odbierali od 2 do 4 razy te same nagrody i dlatego wyłączylno nie mozna bo strona nie dziala ?

hah a moze byc tak ze caly system nie dziala i nie nalicza nowo stworzonych refow :)

Opublikowano

hah a moze byc tak ze caly system nie dziala i nie nalicza nowo stworzonych refow :)

Gościu weź wyjdź, bo jak ludzie to czytają to się przerażają, nie wiesz nie pisz tyle.

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Jak wejdzie pre-sezon najprawdopodobniej. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...