Nogutek Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam! Ostatnio pracuję nad serwerem i chcę was się zapytać czy opłaca się robić skyblocka? Wiele osób piszę, ze jest ich za dużo. Ja osobiście twierdze, że jest na odwrót gdyż co chwile wychodzi jakiś survival, jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Jak się na tym znasz to rób, ale moim zdaniem i tak jest za dużo serwerów wszystkich typów, dostępnych w grze, wymyśl coś własnego, a wtedy masz graczy pewnych, że wbiją . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EasyPeasy1337 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 @topic Ha..Ha..Ha ... Koleś widziałem twój serwer sv ... W fhui błędów było po kilku minutach miałem OP'a i gwiazdke :3... No i co na drugo dzień się stało ? z serwerkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nogutek Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Możesz nie spamić w moich tematach? Serwer wyłączony i trwają aktualnie prace więc zamknij się już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.