Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drugie konto PS3

EndTwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie ponieważ posiadam AutoBuyera i ustawiam go na webappie to czy moge zrobić tak zeby na jednym koncie działał mi AB a ja bym mogł normalnie grać sobie w UT ?? tzn jak zrobić drugie konto i ustawic żebym na jednym mogł grać a na drugim bym przelał monety i bym zarabiał

Opublikowano

Ale jak zrobić to drugie konto zebym mogł na webappie zarabiac i grac w UTa

Robisz nowego użytkownika PS3, nowe konto PSN i na nie się logujesz.  Na tym drugim używasz autobuyera.

Opublikowano

a moge to zrobić na jednej fifie ?

Jeżeli nie jest wymagany online pass lub season pass to tak.

@edycja

@Miksterek, dlatego użyłem sentencji "jeżeli nie jest", gdyż nie byłem pewien, czy dot. to wszystkich gier, czy wybranych. + dla Ciebie, dzięki za info.

Opublikowano

Witam mam pytanie ponieważ posiadam AutoBuyera i ustawiam go na webappie to czy moge zrobić tak zeby na jednym koncie działał mi AB a ja bym mogł normalnie grać sobie w UT ?? tzn jak zrobić drugie konto i ustawic żebym na jednym mogł grać a na drugim bym przelał monety i bym zarabiał

Tak możesz tak zrobić. Na jednym grasz normalnie, a drugie konto odpalone przez stronę z AB.

Jeżeli nie jest wymagany online pass lub season pass to tak.

EA zrezygnowała z online passów i tym podobnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...