Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem ban za LeagueSharp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"To konto zostało zawieszone na stałe. Zajrzyj na skrzynkę e-mail przypisaną do konta League of Legends, by dowiedzieć się więcej."  Sprawdziłem emaila, jednak tam nic więcej nie powiedzieli.

Parę dni temu używałem 2 razy na normalach słynnego w ostatnich dniach exploitu z Ashe.

Grałem z tym shitem i to jeszcze gorzej popsuło niż pomogło w grze. Większość osób z naszego i ich teamu nie mógł autoatakować i używać niektórych spelli. Gdy nie dało się grać po prostu wyszedłem z gry. I nie wiem czy potem inni nadal doświadczali tego buga.

Zdawałem sobie sprawę, że mogą mi zawiesić konto, ale byłem zbyt pewny siebie...

Chciałbym się zapytać was, czy jest jakaś możliwość odblokowania tego konta, np. napisać do supportu że ktoś ukradł konto itp./itd.

Czekam na wasze propozycje. Wiem że jest na to małe prawdopodobieństwo, ale może razem damy rade i coś wymyślimy a jak nie to trudno. W końcu trochę było warte te konto, miałem tam kilkadziesiąt skinów.

Niby Nervariena odbanowali po permie :D

Opublikowano

Obojętnie co im napiszesz, oni i tak powiedzą że oszukiwałeś ponieważ ich "Anti-cheat" Wykrył podejrzane oprogramowanie które modyfikuje styl gry.

Nie masz Szans na unbana.

Opublikowano

Przecież oni nie mają żadnego "Anti-cheata", no chyba że teoretycznie. Jeśli nikt tego nie nagrał to chyba inaczej mi tego nie mogą udowodnić, jeśli już chciałbym od nich jakieś dowody.

Opublikowano

Przecież oni nie mają żadnego "Anti-cheata", no chyba że teoretycznie. Jeśli nikt tego nie nagrał to chyba inaczej mi tego nie mogą udowodnić, jeśli już chciałbym od nich jakieś dowody.

Grając w League of Legends, zatwierdziłeś ich regulamin przy pobiereniu oraz przy włączaniu gry jak się logujesz akceptujesz wszystkie ich zasady Term of Service. 

W zasadach postępowania jest wyraźnie napisane że mają pełną władze co mogą z nim zrobić gdy złamiesz* ich zasady ;)

Ich Anti-cheat wykrył "3 third programs party" jakoś tak to się nazywa.

Nie mają obowiązku dać ci dowodu, jak złamałeś ich zasady.

Ich Anti-cheat wykrył i tyle, i oni tak uważają i nic z tym nie zrobisz ;)

Rób co chcesz, korporacja Riot Games i tak nie odda ci konta ;)

Opublikowano

Idz napluj dyrektorce w twarz i powiedz ze nie moze wyrzucic Cie ze szkoły bo nie ma dowodu.

Śmiechłem

rYD9JSA.png

Opublikowano

Idz napluj dyrektorce w twarz i powiedz ze nie moze wyrzucic Cie ze szkoły bo nie ma dowodu.

Śmiechłem

ok, tak zrobię

Jesteś fajny i mądry, kipisz ironią. Tak jest dobrze? Lepiej ci? Już zwiększyłeś swoje ego?

Jak tak to teraz wyp*****laj nabijać posty gdzie indziej, bo twoja wypowiedź wgl nie jest na temat. Zresztą też jest bez sensu...

Nie śmiechłem.

Opublikowano

Grając w League of Legends, zatwierdziłeś ich regulamin przy pobiereniu oraz przy włączaniu gry jak się logujesz akceptujesz wszystkie ich zasady Term of Service. 

W zasadach postępowania jest wyraźnie napisane że mają pełną władze co mogą z nim zrobić gdy złamiesz* ich zasady ;)

Ich Anti-cheat wykrył "3 third programs party" jakoś tak to się nazywa.

Nie mają obowiązku dać ci dowodu, jak złamałeś ich zasady.

Ich Anti-cheat wykrył i tyle, i oni tak uważają i nic z tym nie zrobisz ;)

Rób co chcesz, korporacja Riot Games i tak nie odda ci konta ;)

3third program party XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD zdechłem :DDDDDDDDDD

jak dostalem kiedyś bana za bolka (kasjo na expolitach w s3) to nie przyjmowali nic do wiadomoscico im pisalem pajacei tyle nie dostaneisz ub.

Opublikowano

Ale to kurdee jest. Oglądałem niedawno gościa, który grał na bolu, były widoczne exploity na cassio, ludzie podobno go zgłaszali, film był ponad rok temu, wchodzę na jego lolkinga - ostatnia gra parę godzin temu.........

Opublikowano

Typowe dziecko grające w lola "no wiesz no grałem na cheatach, ale grało się gorzej no i ja chcę ub"

No pomyśl ty 2 razy zanim coś zrobisz.

Nie masz nawet najmniejszych szans na odzyskanie konta.

Opublikowano

Masz pecha proste jedni dostaja  jedni nie

A tam pecha, na bolu grałem od roku i nic nie było to się dobrze bawiłem :D

Jestem debil, że teraz użyłem tego gówna, które jeszcze pospuło mi grę

Po prostu pomyślałem, ale po czasie.

Człowiek uczy się na błędach

Opublikowano

Śmiechłem

Za pare lat moze osiagniesz taki poziom intelektu ze zrozumiesz o co mi chodziło.

To jest ich gra, twoje konto jest ich wlasnoscia moga z nim zrobic co chca. Jesli uwazaja ze zlamales regulamin dostaniesz bana i nie beda sie ciebie pytac czy ci sie to podoba czy nie.

Prosciej napisac nie potrafie.

rYD9JSA.png

Opublikowano

co z tego, że NIBY nie mają anty cheata? W logach osoby używające tego skryptu były i jest też ban. Sam dostałem bana ale tylko na smurfa więc mój D5 siedzi spokojnie do końca sezonu :)

Opublikowano

Korzystałeś z exploitu, wystarczy, że zobaczą kto wysyłał pakiet odpowiedzialny za ten exploit i już mają dowód. I tak mają Anti-cheat`a.

Opublikowano

Nie robiłeś przypadkiem refflinków ?

"To konto zostało zawieszone na stałe. Zajrzyj na skrzynkę e-mail przypisaną do konta League of Legends, by dowiedzieć się więcej."  Sprawdziłem emaila, jednak tam nic więcej nie powiedzieli.

Parę dni temu używałem 2 razy na normalach słynnego w ostatnich dniach exploitu z Ashe.

Nie ma sensu dalej się dopytywać dostał bana za Exploit i było wtedy powiedziane, że użycie tego epxloitu = ban. Nie jest to ban za jakiś skrypt na postać, a gamebreaking exploit. Nadal szansa na bana za L#, pod warunkiem, że nie używacie exploitów, jest nikła. Większe ryzyko jest gdy gracie jakimś obvious championem np. Xerath, mimo to nadal (zwłaszcza na niskich dywizjach) szansa jest mała.

Opublikowano

Używałem tak samo Lsharp z bugiem ashe i oto moje konta zbanowane a konto główna nieruszone:

liana9292

niewyhylmwy12

lolol1ghd

niewyhylmwy12

10 lvl z boosta mi nie żal :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...