Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamienie many: Gladiator

Qszychu Grim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie, glad ma to w sobie, że posiada dużo deffa, bo nosisz platynowe eq. Więc o padanie nie musisz się martwić ;) Jedyne co, to na początku jest "krową" (wolno biega i bije), ale później od 40+ się to zmienia jak zakładasz eq za złote monetki. Możesz wsadzić kilka kamyków pod PŻ, ale i tak większość doradzam w atak.

Ps. nie mam doświadczenia co do glada, ale w legionie dużo gadają na temat postaci i wiem wszystko xD A te moje rady, to rady osoby, która gra już jakieś na pewno dłużej niż 2 lata :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nwm co to za gladzi, ze wbijaja only atak, ale spoko.Podstawa to crit, pozniej majac 2/3 sloty mozesz wrzucic atak, ale duzej roznicy to nie robi.Crit musi byc.Tracenie slotow na hp to czysta glupota.

Nie czaruj.

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi a co do tego bloka i hp to wlasnie sie zastanawialem ale juz wiem zeby nie dawac xD

Po pierwsze blok dla templara, glad parry.Czasami parry nie probuj wkaldac xD

Nie czaruj.

Opublikowano

A tak może spytam przy okazji, żeby nie spamić tematami, dla kantora kamyczki pod co wkładać? Bo już się pogubiłam trochę :s Póki co wkładam to, co mam, ale później to nie przejdzie.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A tak może spytam przy okazji, żeby nie spamić tematami, dla kantora kamyczki pod co wkładać? Bo już się pogubiłam trochę :s Póki co wkładam to, co mam, ale później to nie przejdzie.

Przy chanterze sytuacja wyglada identycznie do lvlowania sam pakowalem w crit i jedynie jak mialem 2/3 sloty wolne to wrzucalem sobie cos do att.Oczywiscie do lvlowanai na end-game sytuacja jest inna.

Nie czaruj.

Opublikowano

Przy chanterze sytuacja wyglada identycznie do lvlowania sam pakowalem w crit i jedynie jak mialem 2/3 sloty wolne to wrzucalem sobie cos do att.Oczywiscie do lvlowanai na end-game sytuacja jest inna.

No dobra, dzięki ;p

Tylko najgorsze jest to, że kamyczki pod kryta najrzadziej dropią :c

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No dobra, dzięki ;p

Tylko najgorsze jest to, że kamyczki pod kryta najrzadziej dropią :c

W takim razie trzeba sie pomeczyc bez nich, niestety jak sie jest nowym graczem to ciezko troche.

Nie czaruj.

Opublikowano

W takim razie trzeba sie pomeczyc bez nich, niestety jak sie jest nowym graczem to ciezko troche.

Najgorsze jest gdy dropnie i nie wejdzie spalając resztę dodatkowo xD Aż mi się chce czasem wyrzucić ten komputer przez okno xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Kamyki kryta slabo dropią? Pare rundek na złotych i masz z 30x15kryt. Bo jeśli nie chodzi o 65 to sie spokojnie nadają. Atak 5 dopiero dropi/zdobywa się w męczarniach.

Opublikowano

Kamyki kryta slabo dropią? Pare rundek na złotych i masz z 30x15kryt. Bo jeśli nie chodzi o 65 to sie spokojnie nadają. Atak 5 dopiero dropi/zdobywa się w męczarniach.

Na złotych biega się bić moby, aby było szybko, a nie podnosić dropa.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A ze złotych masz pakiety kamieni many z których bardzo często wypadają kryty wiec na jedno wychodzi.

Ze złotych w heironie na pewno nie ;) A w reszancie nie chce mi się użerać z asmokami.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Zadziwę Cię lecz jednak też w heironie. Idziesz do garniaka w posterunku kisharów, wymieniasz 10 złotych na worek i dostajesz 5 takich samych kamyków a jakich (kryt, mr, mb etc.) to zależy już od szczęścia. :)

Kryty 13 są bardzo częste a i nieraz się 15 spokojnie znajdą.

Opublikowano

Zadziwę Cię lecz jednak też w heironie. Idziesz do garniaka w posterunku kisharów, wymieniasz 10 złotych na worek i dostajesz 5 takich samych kamyków a jakich (kryt, mr, mb etc.) to zależy już od szczęścia. :)

Kryty 13 są bardzo częste a i nieraz się 15 spokojnie znajdą.

Nie kazdy ma tak obcykanego aiona jak ty mistrzu;)

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...