Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję aktualnego folderu hshield tygodniowy limit +

tureko101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,od wczoraj nie działa mi metin2, dodam ze rano dzialal normalnie a po południu przestal, wszystko laduje sie okej i wlacza sie hshield update i wyskakuje błąd.Dodam ze problemem jest internet,ktory ma limit. gdy przekrocze limit patcher nie patchuje i musze recznie wgrywac pliki.

Wystarczy,ze ktos wrzuci na hosting (każdy , oby nie mega.co.nz bo z tego pobierac nie moge) cały aktualny folder hshield z metina pl. A w nagrode dostanie tygodniowy limit +. No chyba ze oprocz foldero hshield bede musial wgrywac inne pliki tez,ale to wtedy juz na PW .. Tak samo i teraz,admin zamknie zaraz temat,ale jesli jestes w stanie mi pomoc podeslij link na PW,z gory dzieki.

PS:Poraz kolejny prosze administracje o nie zamykanie tematu i nie kierowanie mnie do tematu gdzie prosi sie ludzi o pliki,bo za kazdym razem musze bezposrednio pisac do ludzi,bo z tego tematu od ponad poltora roku nikt mi nie pomógł..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...