FR4S3K Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jaki kupić samochód za IGC ? Byle jaka klasa. Posiadam już:Pagani Zonda Cinque,Nissan Silvia,Ford Mustang Boss '12,Lamborghini Murcielago LP 640,Porsche 911 GT2,Nissan Z-Tune,Toyota MR2,BMW 1 Series M Coupe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaroni. Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 A na co byś chciał? Bo mogę wymienić wiele aut :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FR4S3K Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wyścigi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaroni. Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 @FR4S3K Ale w jakiej klasie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FR4S3K Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Obojętnie, możesz podać najlepszy za IGC z każdej klasy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaroni. Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Klasa S: Wejdzie jedynie Ford Mustang Boss 12' Klasa A: Murcielago albo Porsche 996 Klasa B: Mazda Rx-8 Klasa C i D: Chevrolet Cobalt i Mazda Rx-8 Klasa E: Scirocco i silvia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FR4S3K Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 A z klasy A coś jeszcze jest dobrego ? Bo mam te dwa samochody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaa555 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Corvette ZR1 mozesz kupic :P ale poczekaj bo w czwartek rotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FR4S3K Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Zdążę uzbierać . Ostatnie pytanie. Opłaca się kupić Lamborghini Countach 5000 ? Podajcie jego + i - . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaroni. Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Nie miałem z nim styczności, ale z tego co poszukałem po necie to: -Ma spoko prowadzenie -Słabe nitro -Prędkość maksymalna większa niż Toyota MR2(około 304 km/h) - po wymaksowaniu w B -Średnie przyśpieszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.