Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rynek steam i pytania

bartskit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz kupić coś na steam. Tzn. Musisz doładować portfel steam i kupić cokolwiek.

Aktywacja Key'em nie wystarcza.

Opublikowano

wystarczy że kupisz jakąś grę na promocji ja kupiłem za 7 centów ;p 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

hmmm co polecacie taniego ? dzisiaj doładuje za 20zł i nie wiem co kupić, żeby odblokować, jakieś sugestie ? chciałbym żeby zostało jszcze na skiny skoro doładowuje (mniejszego PCR nie ma u mnie w mieście i nie wiem czy w ogóle jest :D)

Opublikowano

Jak z allegro to po 30 dniach wszystko Ci się zablokuje ; hehe :P

A tak na serio, to musisz coś kupić w ich sklepie. W ich sklepie, czyli w sklepie STEAM, dodając jakąś grę do biblioteki albo chociaż DLC.

Ale w sumie zaraz 2015 i wszystko się zresetuje, więc poczekaj na grudniowe promocje i kup jakąś fajną grę po prze cenie i w styczniu będziesz miał rynek.

Opublikowano

ok, dzięki, słyszałem, że jak kupiłem paysafecard za 20zł to mi nie doładuje, bo minimum to 5Euro w obecnym kursie (4,2zł) to wyjdzie mi mniej i  będą chcieli dopłaty i w tym moje pytanie, wykorzystać tego paysafe czy nie, czy go sprzedać czy się wymienić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...