Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Donejty dla frajerów - Dis, Nictron. Czyli jak zarabiać na debilach z internetu

BLOCKBUSTER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo czy bylby ktos taki laskawy i wytlumaczyl mi geneze tego zachowania. mianowicie donate ja rozumiem samą ideologie, rozumiem ze ma to byc pewien sposob wynagrodzenia ale jak tak teraz patrze na nicktrona czy tez disa obu uwielbiam są to naprawde wysokiej klasy zawodnicy, nicktron zmierza do fnatic a dis to krul dzungli najlepszy w polsce a moze i w europie zeru flame i lubi grac z ludzmi a nie ze zwierzetami pzdr dla kumatyc, to czemu na ebole marnujecie kase wysylajac c*****e i niesmieszne donate, dajac tym ludziom zarobic?

pzdr zapraszam do kulturalnej dyskusji nie wysmiewamy sie z disa okazmy szacunek dzunglerowi z diamentu

Opublikowano

Wysyłają żeby się pośmiać, zwykle ludzi z chatu to śmieszy (sam w tym nie widzę niczego śmiesznego). Zresztą czy przekazanie dolara czy dwóch to na prawdę jest aż tak wielki zarobek dla takiego streamera?

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Jeśli tak to ciekawe czy da się cofnąć 10x1€?

Chyba się da ale potem paypal Cie może zablokować za takie coś albo coś podobnego (jakaś kara)

Opublikowano

Wysyłają bo nie szkoda im kasy. Ja przykładowo mam staż za 1600 (co jest sporo bo się nie przemęczam bo to praca w sklepie komputerowym) więc sam bym mógł donejtować ale jakoś nie czuję potrzeby karmić debili :D

A co do Disa to jest idiotą ale coś tam grać potrafi CZASEM ale zasługuje na maks platyne.

Opublikowano

Wysyłają żeby się pośmiać, zwykle ludzi z chatu to śmieszy (sam w tym nie widzę niczego śmiesznego). Zresztą czy przekazanie dolara czy dwóch to na prawdę jest aż tak wielki zarobek dla takiego streamera?

700 euro w 1 dzien to dla mnie duzo nw jak tobie

Opublikowano

A pomyślałeś o tym, że nie tylko jedna osoba może przekazać? ;) Jak oglądałam dzisiaj Nictrona, to b. dużo ludzie ładowali. Co innego, jeżeli ktoś gada z sensem i ciekawie (jak Dis, oglądam go i naprawdę jest to spoko koleś), a co innego jak ktoś robi z siebie idiotę... 

Opublikowano

Nicktron jest zaje***, Dzisiaj nawet jak grałem sb rankeda, to wbilem z nim do lobby (odrazu tryliardy zaproszen do znajomych), lecz niestety ktoś wyszedł i nie miałem przyjemności z nim grać :(

Ps. Czy to nie ktoś z mpc dał mu najwiekszego donate ? Bo zdawalo mi się ze pisalo tam MPC Forum xD

Opublikowano

@BodySoul

No własnie tez zauważyłem MpcForum ;D

A co do  tematu to polecam maść na ból dupy.

Jak ktoś chce dać komuś donate to nie z przymusu, stać go niech wysyła mu pienidzące a innych nie powinno to obchdzić.:)

Opublikowano

Kolejny zjeb, który nie potrafi zrozumieć, że są ludzie zarabiający więcej niż najniższa krajowa, i mogą sobie wydać trochę kasy dla jaj...
Poza tym ten patałach Dis ma nawet tutaj nieco fanów. Nic dziwnego, biorąc pod uwagę ogólny poziom ogaru tego forum, zarówno userów jak i adminów (patrz na mój nick, i nadal nie mam perma, na jakim k***a normalnym forum, bym mógł mieć taki nick, i nic by mi sie nie stało?).

1qQSmS3.png

Opublikowano

omg ale ja jestem prawie jak richman pimp mam hajsy i wsio sie zgadza mam nowe ajfony i ajrmaxy takze biedaki jak nie bedziecie miec hajsu na chlep to piszcie do mnie moge wam tez kupic rpki ;33

POZDRUFKI MORDZIE :*

Opublikowano

omg ale ja jestem prawie jak richman pimp mam hajsy i wsio sie zgadza mam nowe ajfony i ajrmaxy takze biedaki jak nie bedziecie miec hajsu na chlep to piszcie do mnie moge wam tez kupic rpki ;33

POZDRUFKI MORDZIE :*

XDDDDDDDDDD pozdro.

@top ja wysyłam donejty bo mi sie nudzi hehe

Opublikowano

ja jestem znawca heee

jak zrefundujesz jakiegos donejta np streamtip to automatycznie perma na ip otrzymujesz na streamtipie, oczywiscie sie da

z wiekszymi kwotami takie jak 5k$ paypal oddaje kase w ciagu kilku godzin

Opublikowano

Poświęcają swój wolny czas = Jeżeli jego fanom się to podoba i wpłacają mu te pieniążki, to tylko z wdzięczności i szacunku do niego. Zwykłe wynagrodzenie..

2e30al1.jpg

Opublikowano

Jak ktoś ma dużo pieniędzy to daje donejta takiemu Nicktron'owi i ludzie mają bekę z tego, że ktokolwiek mu wpłaca hajs za trollowanie. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...