langue Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Cześć wszystkim. Znalazłem Hosting FiberHost i znalazłem tam możliwość kupna PaySafeCard. I teraz jest takie pytanie lepiej kupić przez sm's czy PaySafeCard??. Za pomoc+ Jak znacie lepszy hosting od FiberHosta to śmiało podawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 paysafecard wychodzi taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniec Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Cześć wszystkim. Znalazłem Hosting FiberHost i znalazłem tam możliwość kupna PaySafeCard. I teraz jest takie pytanie lepiej kupić przez sm's czy PaySafeCard??. Za pomoc+ Jak znacie lepszy hosting od FiberHosta to śmiało podawać Pukawka jest lepszym hostingiem //EDIT http://maxcraft.pl/games/42minecraftstarter.html ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Moderator to usuwa. EHE... ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajros Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 @MrNorbertPL24 ma rację. PS. ja polecam enderchest.pl taniej :P Czytałem opinie o fiberhost.pl i nie za dobrze się prezentuje ten hosting. Oczywiście wybór należy do ciebie CPU: I5-4460 (w planach i74690k) GPU: GTX960 4G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik9910 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 To co maniec pukawka owiele lepsza bierze mniejszy % za platnosci psc Jest wydajniejsza od fiberhosta Przejrzysty panel i nawet stronny www dostajesz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalnix Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Fiber to dobry hosting. Masz pełną swobodę w Ftp. Co do Mysql już tak kolorowo nie jest lepiej zrobić własną bazę. Dobry Bok. Jest ten wysoki procent ale jeżeli zrobisz własny item-shop to nawet fajnie się zarabia i mało płacisz. Ogólnie polecam a co do płatności to jaki ty masz inteligencje na sms jest większy % podatku [Więcej zapłacisz]. https://www.facebook.com/video.php?v=692149657529141&set=vb.602190836525024&type=2&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniec Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 @MrNorbertPL24 ma rację. PS. ja polecam enderchest.pl taniej :P Czytałem opinie o fiberhost.pl i nie za dobrze się prezentuje ten hosting. Oczywiście wybór należy do ciebie Enderchest.pl tanio, ale i tak najgorsze gówno jakie jest... Fiber to dobry hosting. Masz pełną swobodę w Ftp. Co do Mysql już tak kolorowo nie jest lepiej zrobić własną bazę. Dobry Bok. Jest ten wysoki procent ale jeżeli zrobisz własny item-shop to nawet fajnie się zarabia i mało płacisz. Ogólnie polecam a co do płatności to jaki ty masz inteligencje na sms jest większy % podatku [Więcej zapłacisz]. Co ci z własnej bazy jak mają zablokowane łączenie się zewnętrznych adresów ip do serwera. (wyjątek to rcon) ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Moderator to usuwa. EHE... ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.