Riders12212 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Wiatm, mam pewien problem z bs'em by Unpublished, otóż wszystko ładnie pięknie działa, ale co jakieś 15-20min mnie wyrzuca z gry... Da się coś z tym zrobić? Dodam, że serwer to Old-Yitian2. Odnośnik do komentarza
𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Wiatm, mam pewien problem z bs'em by Unpublished, otóż wszystko ładnie pięknie działa, ale co jakieś 15-20min mnie wyrzuca z gry... Da się coś z tym zrobić? Dodam, że serwer to Old-Yitian2. Możliwe że ustawiłeś za szybki czas zmieniania bonusów, jeżeli nie idź postacią gdzie jest najmniej graczy może to być spowodowane przez lagii. Odnośnik do komentarza
Riders12212 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Na serwerze jest max 30 osób, przy czasie nic nie majstrowałem i stoję na takim totalnym wypizdowie, że to masakra Odnośnik do komentarza
Riders12212 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Reff. Odnośnik do komentarza
'Kewlys Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Jaką prędkość ustawiasz? Polecam 300. Może łącze internetowe słabe? I/lub obciążone przez pobieranie czy też używanie skype/gg/ts? Jest też opcja, że przy małej ilości graczy GM'owi nudno, a widząc 'stoi sobie ktoś na odludziu, to go lognę, bo mogę...', więc stań gdzieś na widoku i sprawdź. :rolleyes: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.