Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z LG F70

Kavadro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, siedze sobie na przeglądarce, po czym ją wyłączam i wchodzę w menadżera zadań i wyłączam aplikacje, po czym mam czarny ekran na pulpicie. Mogę wejść w ustawienia za pomocą tego paska na górze co jest WIFI itp.

Co zrobić? android 4.4.2, roota robiłem już z 2/3 tyg temu, więc o co kaman? robiłem hard reset, ustawienia fabryczne i nadal nic.

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Po co zamykasz apkę menadżerem? Jak nie zamkniesz to działa czy też nie?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Po co zamykasz apkę menadżerem? Jak nie zamkniesz to działa czy też nie?

Nie wiem jakoś wyłączyłem ją tak - przytrzymałem prawy przycisk i wyłącz wszystkie, dużo razy tak robiłem, a tu nagle Czarny ekran. Zablokowałem go i odblokowalem i nagle inna tapeta jest-.- i czarny ekran.

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Nie wiem jakoś wyłączyłem ją tak - przytrzymałem prawy przycisk i wyłącz wszystkie, dużo razy tak robiłem, a tu nagle Czarny ekran. Zablokowałem go i odblokowalem i nagle inna tapeta jest-.- i czarny ekran.

Prawdopodobnie ubijasz systemowy proces i od nowa musi rysować interfejs.

0LsM05U.png

Opublikowano

Zresetuj telefon, czy coś się zmienia?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Nic, robiłem hard reset, ustawienia fabryczne i nadal nic...

Edit:mam zamiar oddać go do naprawy. Usunolem na nim roota tak: wszedłem w supersu wcisnalem usuń roota, odinstalowalem supersu, ustawiłem telefon do ustawień fabrycznych. PRZYJMA MI GWARANCJE?

Opublikowano

Xx

Opublikowano

Nawet jeżeli przyjmą Ci gwarancję to nic z tym nie zrobią, jedynie mogą wgrać od nowa rom lecz to nie pomoże.

Jak to?! to co ja mam zrobic??

Opublikowano

Jeszcze zapomniałem dodać, ze jak chce wyłączyć i włączyć telefon to się nie chce uruchomić(ładuję się ładuję i laduje) I trzeba robić hard reset

Opublikowano

Jeszcze zapomniałem dodać, ze jak chce wyłączyć i włączyć telefon to się nie chce uruchomić(ładuję się ładuję i laduje) I trzeba robić hard reset

Więc wgraj od nowa rom.

0LsM05U.png

Opublikowano

Więc wgraj od nowa rom.

A jak bym go oddał na gwarancję zrobiliby mi to?

Miałem na tym telefonie roota, lecz go usunąłem i powróciła mi gwarancja.

Opublikowano

Tak ciężko Ci poświęcić 10 min na wgranie romu? xD

Nie potrafię tego zrobić i boję się, że spierniczę coś na Tym LG'ku xD

Opublikowano

Nie da się tego zepsuć.

Mam pytanie:

Jeśli wgrałem root, aby sobie instalować gry na karcie SD i usunąłem tego roota (unroot w opcjach) i ustawienia fabryczne, nie wykryją mi tego roota, nie?

Opublikowano

Nie powinni.

Mówisz, abym wgrał od nowa rom (musze to tego wgrac znow roota?) - a nie pomogło by może zaktualizowanie oprogramowania?

No mam nadzieje, jeśli oddam im ten telefon nie będzie stępelka '' ANULOWANO '' .

Opublikowano

Nie potrzeba roota.

Mógłbyś mi powiedzieć jak wgrać na nowo tego roma na LG F70 bez roota? W BEZPIECZNY SPOSÓB.

Opublikowano

Gdy skoncze ogladac film to Ci na pw podesle instrukcje.

ok dzięki, czekam :)

EDIT: już działa! wgrałem na nowo rom (dzięki the naid) !!! :D

TEMAT DO ZAMKNIECIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...