Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twitch + Marksman.exe + Evade.exe + Brain.exe = miazga, teamfighty i lane sam wygrywasz.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Twitch + Marksman.exe + Evade.exe + Brain.exe = miazga, teamfighty i lane sam wygrywasz.

brain.exe to troll żeby mózgu używać trochę czy serio to jakiś skrypt Kappa

Opublikowano

TIMFAJTY SAM WYGRywaSZ JESTES OP, UCZ MNIE MISZCZU !! gUNwie

Gimbus , tyle ci powiem ogarnij się nie wypowiadaj się pod każdym tematem , ponieważ widzę , że chcesz tylko nabić posty , proszę o naprawdę zbanowania tego użytkownika , nic nie wnosi do tematu .

Co do tematu to tak zgadzam się , że twich  jest dobry i w late i wogóle , ale pod 1 warunkiem , że masz  trochę ogarnięty team który cię będzie ochranial , w mid game jesteś podatny na ganki strasznie , gdy nie będziesz miał skilla q , to będzie lekka kappa bo nie będziesz zbytnio miał jak uciekać, musisz wiedzieć , co robić kiedy i jak i w jakim momencie jak się zachować to nie jest łatwe tego sie nie opanuje od tak  , twich się strasznie nudzi , lecz jeżeli się naparłeś polecam zagrać  2 normale i rankedy dopiero . . .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...