Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać w Last Chaos?

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się grać w LC?

Wymieńcie plusy i minusy tej gierki. 

Grałem kiedyś dawno temu z koleżanką która była moją mentorką a na 20 lvl dostawało sie epicka bron taka swiecaca zolta, wiec to daaawno temu bylo. 

Jakies nowosci w tym roku doszly itp?

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jest wiele ciekawszych gier od LC, no chyba, że masz słabego PC ;3

Gra nie nadąża za najnowszymi mmo, nie idzie nawet w ich kierunku. Nie rozwija się.

Te wszystkie nowości, które dodają są nikomu nie potrzebne...

Jedyny plus tej gry to MCS, którego zawsze lubiałam :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Bronie na 20 lvl niebyly rok temu ale juz od ''hoho'' dlugiego czasu. A czy cos zmienili ? Tak, 

Caly czas sa jakies nowe aktualizacje no , trudno powiedziec czy warto powrocic poniewaz jesli znasz sie i nadal cie gra kreci to owszem no ale jesli jestes ''swiezakiem'' to nie polecam :)

Opublikowano

Jeżeli grał kupę czasu temu, to ciężko mu będzie ogarnąć od nowa. Za dużo tego doszło, sama się nie łapałam w ep3 czasem choć tylko na ep3 grałam xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Oplaca się grać, nie sluchaj tych wszystkich którzy mówią że nie.

Gra jest w porządku, powiedzmy że grając dziennie przez 3-4 godzinki maks. osiągniesz coś konkretnego w przeciągu miesiąca, 
gra w ciąga, jest git i dla własnie 'swieżaków' duże ułatwienie po osiągnięciu 20 lvla. 

Jak najbardziej Ci polecam LC, bardzo przyjemna gierka odstająca od całej reszty. 
Community nie jest złe, ogołem grę oceniam na 4/8. Może ocena nie jest najlepsza, ale gra naprawdę jest warta uwagi. Wciąga na dłuuuugo.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...