Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie League of Legends

CyranNano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam małe pytanko :D Czy na moim super sprzęcie:
Cpu: Intel Core 2 Duo E4700 @ 2.6GHz

MB: ASUSTeK Computer INC. PB5

RAM: 1024MB DDR2

Grafika: AMD Radeon HD 6450, Size 1024MB, Core 625 MHz, Memory 500MHz

Dam radę nagrywać League of Legends? Chce nagrywać tylko dla siebie :D w normalnej jakości. Jeżeli nagrywanie jest możliwe (W lolu mam ok 60fps) to prosiłbym o podanie jakiegoś przyzwoitego programu, który by mi do tego służył. 
Z góry dzięki
CyraNN

PS
W załączniku znajduje się log z CPU-Z

CYRAN.txt

Opublikowano

Jeśli chcesz nagrywać tylko dla siebie i nie chcesz tego wrzucać, to polecam lolreplay.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Ja z podobną maszyną nagrywam i na grafice wysokiej 30fps podczas nagrywania bo powtórki z lolreplay po jakims czasie same sie usuwają chyba xD

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Ja z podobną maszyną nagrywam i na grafice wysokiej 30fps podczas nagrywania bo powtórki z lolreplay po jakims czasie same sie usuwają chyba xD

30 fps w lolu to jest bardzo niekomfortowa rozgrywka, możesz próbować action! który nie pożera tak bardzo zasobów, ale zawsze będzie mieć to kilka-kilkanaście fpsów mniej. 1Gb ramu to trochę mało, procek też może nie wyrobić.

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

@Dargu Action wogule zostawia reklame na gorze w nakrecaniu i zabiera duzo zasobu w dysku i do tego scina przy nagrywaniu

LolReplay: nie nagrywa a rejestruje ruchy graczy ktore mozna po grze odpalic w cliencie jako widz to dopiero w tym momencie oplaca sie nagrywac ale bym polecal na mocniejszym komputerze bo plik rejestrujacy mozna do innego komputera skopiowac z tym samym programem LolReplay i dopiero w moim zdaniem oplaca sie dopiero nagrywac.'

Ja mam w takich parametrach laptopa i mi 30 fps ciagle stoja jak mam LolReplay wlaczony czy nie.

Opublikowano

@"Dargu" Action wogule zostawia reklame na gorze w nakrecaniu i zabiera duzo zasobu w dysku i do tego scina przy nagrywaniu

LolReplay: nie nagrywa a rejestruje ruchy graczy ktore mozna po grze odpalic w cliencie jako widz to dopiero w tym momencie oplaca sie nagrywac ale bym polecal na mocniejszym komputerze bo plik rejestrujacy mozna do innego komputera skopiowac z tym samym programem LolReplay i dopiero w moim zdaniem oplaca sie dopiero nagrywac.'

Ja mam w takich parametrach laptopa i mi 30 fps ciagle stoja jak mam LolReplay wlaczony czy nie.

To sobie kup pełną wersję Action! i reklamy nie będzie. I za przeproszeniem, nie pier**l, że Action zabiera dużo zasobów komputera, bo jest to jeden z niewielu tego typu programów które tego nie robią. Prosta zasada - nie znasz się - po co bezsensowna i błędna wypowiedź?

KLIK!

Opublikowano

To sobie kup pełną wersję Action! i reklamy nie będzie. I za przeproszeniem, nie pier**l, że Action zabiera dużo zasobów komputera, bo jest to jeden z niewielu tego typu programów które tego nie robią. Prosta zasada - nie znasz się - po co bezsensowna i błędna wypowiedź?

Po

1. Nie obrazaj

2. Mam drobne problemy z ortografia bo mieszkam w niemczech

3. Nie zrozumiales tego co napisalem

4. Znam sie na tym : przeciez na takim komputerze jak wlasciciel tematu napisal bedzie pokaz slajdow niz nagrywanie nieoplacalne.

5. Nie dlatego napisalem jak ma kogos kto ma mocny komputer to rejest nagrania z Lolreplay moze na inny komputer przeniesc (jak ma tam program) i odpalic, do tego jakis program do nagrywania i zaczynac.

Dziekuje

Wiktor

Opublikowano

Po

1. Nie obrazaj

2. Mam drobne problemy z ortografia bo mieszkam w niemczech

3. Nie zrozumiales tego co napisalem

4. Znam sie na tym : przeciez na takim komputerze jak wlasciciel tematu napisal bedzie pokaz slajdow niz nagrywanie nieoplacalne.

Po pierwsze - nikogo nie obrażam. Po drugie - czy ja coś wspomniałem o ortografi? Po trzecie - doskonale zrozumiałem co napisałeś - Action zużywa dużo zasobów (według Ciebie oczywiście)

Po czwarte - kto wie czy będzie pokaz slajdów, może mu się uda nagrać, może nie, warto spróbować, używając LolReplay takiego pokazu slajdów nie będzie. Stwierdzenie, że się nie znasz było kierowane do częsci gdzie w negatywny i nieprawdziwy sposób wypowiedziałeś się na temat Action. (W żaden sposób nie reklamuję tutaj tego programu ani zachęcam do jego użycia, żeby się nikt nie czepiał)

KLIK!

Opublikowano

Dobra bardzo przepraszam jak cos moglem zle zrozumiec.

Srr Dargu ja tylko chcialem sie na temat wypowiedziec za to leci odemnie : Przepraszam.

Dzieki

Wiktor

Ps: Poprosze moderatora o usuniecie #6, #7, #8 i #9 bo to nie jest zwiazane z tematem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...