Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zjebana klasa

PolishMeBanana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nawidze swojej klasy. Uważają mnie za debila, bo nie śmieje się z rudego... gram w lola, nie śmieję się z tekstów ''twoja stara''. Albo mam grubego w klasie co chodzi w dresach i chodzi tak nakoxony jak by telewizory niosł, ze lepiej zejść mi zdrogi żeby mi jeszcze nie najebal. Ucze się na 3/4, a oni na mnie morde wydzielaja , ze kujon. No ja pierdole mam ochotę wziąć mu encyklopedie i zajebac im

Opublikowano

W gimnazjum to normalne...

Chodzę do średniej i jest jeszcze gorzej xD  ( nie to nie specjalna ani zawodówka )

Po prostu się z nimi nie zadawaj, ignoruj kompletnie. Jak już ktoś coś do Ciebie burknie, zacznie kozaczyć to podejdź, zapytaj się czy ma jakiś problem, sprowokuj a potem przypierdol mu w ryj z całej siły. Pewnie dostaniesz wpierdol bo rzucą się na Ciebie w dziesięciu ale przynajmniej będziesz uważany za szkolnego kozaka  xD

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

@ALL

Przecież to mój drogi temat o klasie tylko teraz na innym koncie. Więc 2 raz o tym samym mam ''trolllwać'' Dlaczego moj nick nie pasuje

Twój nick nie pasuje ponieważ w temacie napisane jest że jesteś poważnym, rozsądnym gościem a w nicku masz poliż mi fiuta więc...

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Albo mamy w klasie kolesia co ciągle słucha ... nie wiem czego pewnie rapow i do wszyskich do ucha szepce ''szopen rapu dziwko !!!'' No kurwa banda debili. Albo jak komuś zadzwoni telefon to prawie liza ziemie ze smiechu

Podobny nick mam w lolu. Chciałem taki cebularski

Opublikowano

Rozrywkowa klasa ;> Ja bym się cieszył gdybym miał takich u siebie. Nagrywałbym filmy jak ich dissuje jedną wiązanką, albo jak klepią mate... Jak są tacy głupi to powinieneś gnębić umysłowo albo spuszczać wpierdol. I tak nikt im nie uwierzy bo są pojebani.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Koleś weź pierdolnij się w łeb albo niech oni to zrobią. Jesteś jakim kretynem czytając Twoje posty, to nie z nimi a z Tobą jest coś nie tak.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Albo mamy w klasie kolesia co ciągle słucha ... nie wiem czego pewnie rapow i do wszyskich do ucha szepce ''szopen rapu dziwko !!!'' No k***a banda debili. Albo jak komuś zadzwoni telefon to prawie liza ziemie ze smiechu

Podobny nick mam w lolu. Chciałem taki cebularski

SZPADYZOR KRUL

Kolejny troll, ale przynajmniej niektórzy się wkręcili :D.

Admin Cienia
Opublikowano

Może to stare ale gimnazjum to pewny stan umysłu którego nie da się zrozumieć.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Twój nick zbytnio nie pasuje do tego tematu.

Powiedz im wprost co o nich myślisz, zobaczysz jakie zrobią oczy.

Z tego co napisał to oczy mogą mu zrobić,ale fioletowe (ten Gruby)

Opublikowano

teraz gimbaza wchodzi do technikum, zawodowek i liceów :(

przejebane jest spedzanie czasu w gronie takich baranów ale co zrobisz?

od tych LOLow i innych gier popierdolilo się dzieciom we łbach więc nic tylko przyjebać takiemu ale to też nie pomoże bo nie ma lekarstwa na głupotę

Opublikowano

teraz gimbaza wchodzi do technikum, zawodowek i liceów :(

przejebane jest spedzanie czasu w gronie takich baranów ale co zrobisz?

od tych LOLow i innych gier popierdolilo się dzieciom we łbach więc nic tylko przyjebać takiemu ale to też nie pomoże bo nie ma lekarstwa na głupotę

Akurat niektóre gry rozwijają u młodzieży umiejetność współpracy. Oczywiście chodzi tu o : "noob team" "Please unninstall lol" "omg report"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...