Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MYSZKA DO GRY

frazenov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, minelo troche czasu, na rynek weszlo sporo nowych myszek i totalnie jestem nieobeznany w temacie. Proszę wiec o pomoc w wyborze myszki. Tutaj wszystkie informacje na moj temat:
- obecna mysz: Microsoft Sidewinder x7 z ktorej nie do konca jestem zadowolony.
- rozdziałki w grach: jeszcze nie mam ustalonej rozdzialki, najczesciej 1680x1024 ale czasem 1280x1024 zalezy jak mi sie chce
- DPI:
- czułości w grach: 1.76
- czułość w Windows: 6/11
- czułość w sterach myszki: 400dpi
- pełny obrót: około 30cm
- gram w: Counter Strike: Global Offensive
- podkładka: Steelseries QCK Mini (moge zmienic, myslalem nad heavy bo mini przy takim dpi jest niewygodna)
- ilość przycisków: nie zalezy mi na przyciskach
- budżet: 300zł na myszke i podkladke.
- chwyt: palmgrip
- uwagi: Miałem na oku kinzu i rivala od SS. Co do rivala mam okazje kupic uzywke Rival + SS QCK HEAVY za 170zł, co o tym myslicie?

pozdrawiam

Opublikowano

Myszka

razer abysuss 2014

lub

steelseries kinzu v2

podkladka QCK +

Opublikowano

Pomysl nad bloody gaming v3 albo 7 mam przyjaciol ktorzy maja ta myszke (obie wersje) i gra im sie wygodnie. Mowia ze czujnik bardzo precyzyjny a aerodynamika jest na najwyzszym poziomie. Osobiscie gralem tylko na V3 niezbyt wygodna do uzytkowania dla osoby z claw grip.

graphic.png
Opublikowano

wielkie dzieki za odpowiedzi. duza roznica jest miedzy zowie fk a kinzu? jak jest z kana? roznica w sensorach duza, czy tylko patrzec czy mi odpowiada ksztalt i cena?

Opublikowano

Myszka do countera?

Zowie FK/steelseries sensei + jakaś dobra podkładka np. steelseries 40mm x 40mm albo chociaż a4tech 40mm x 40 mm, a4tech jest bardzo tania i dobra, sam korzystam ;) Polecam 8)

Opublikowano

czytalem na temat myszek i zdecydowalem sie na SS Rival lub ZOWIE FK1, jest tu ktos kto mial obie myszki i moze sie wypowiedziec? co o nich sadzicie. ktora jest mniejsza/wieksza, ktora lzejsza, sensor z tego co wiem ten sam, wiec teraz tylko ogarnac wielkosc, wage, ksztalt/

Opublikowano

nie chce jakiegos no name'a, pierwszy raz o niej slysze wiec nie jestem pewny co do jakosci. wybralem zowie fk1 ze wzgledu na dobry ksztalt i nie duza wage, oraz najlepszy na chwile obecna na rynku sensor. DZIEKI ZA ODPOWIEDZ, DAM KAZDEMU LAJKA JAK WROCE ZE SZKOLY :)

Opublikowano

Polecam 

Dobra myszka i do tego podkładka qck. 

Odradzam tego szrotu, w rękach sie rozpada. Niestety taka jest prawda osobiście nie testowałem ale znajomi posiadali :) Sprzedawali na szybko bo po prostu wyglądała jak by zaraz miała się rozsypać.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...