TyBuuu Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witam Mój problem polega na tym,że na laptopie gdy zostawię csa włączonego na serwerze i go zwine do paska oraz zamkne laptopa to gdy wracam po kilku minutach to już jest wyłączony.Laptop nie wchodzi w stan uśpienia itd. nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBuuu Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 up nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacerka Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 ciekawe co to za laptop , który po zamknięciu nie 'usypia się' . Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleke Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Za malo pamieci ram/up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3monic Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 @pajacerka Mój laptop ma taką opcje że wybierasz czy ma sie wylączyc, czy ma wyłączyć ekran jak go przymkniesz itp. @topic Wylacza się cs czy laptop? Jak laptop to może bateriia padła? Albo po dłuższym czasie (nawet kilka minut) sam sie poprostu wyłacza jak jest przymkniety i nic na nim nie robisz. Jak CS to podaj parametry laptopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBuuu Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Chodzi mi o zamkniecie w celu przymnkniecie go a nie wylaczenie. Ramu nie ma za malo:6gb. Laptop caly czas dziala niebprzechodzi w stan uspiena itd. Parametry nie sanajgorsze i cs chdzi bez problemu. nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBuuu Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 F5 nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koleś Git Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Poszperaj w opcjach uśpienia/wyłączania się przy nieaktywności monitora (są gdzieś, ale nie wiem gdzie, gdzieś w obrazie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBuuu Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 To nie jest tylko po wyłączeniu monitora,bo gdy zwine csa to po chwili sam się wyłącza... nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.