Jano900 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witam Czy jest opcja udostępniania ekranu na Steamie? Tzn. w coś sobie gram i wybrana przeze mnie grupa znajomych może wejść i patrzeć jak gram. Jeśli takiej opcji nie ma, to jaki program jest do tego najlepszy? Skype nie wchodzi w grę bo nie ogarnia aplikacji pełnoekranowych. Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Stream na twitcha OBSem? Odnośnik do komentarza
Jano900 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Stream na twitcha OBSem? A czy jest tam opcja typu "tylko znajomi"? Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 A czy jest tam opcja typu "tylko znajomi"? Nie wiem. Ale jest mała szansa, że ktoś obcy wejdzie, a nawet jak wejdzie to jaki to problem? Na yt można wysyłać filmy niepubliczne to może streamować też da się niepublicznie na yt. Odnośnik do komentarza
Tarize Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Team Viever może da radę ale nie wiem czy powyżej 2 osób będzie to działać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.