Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt - co kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na bolu jest taki skrypt i nikt nie płacze. Nie znam buildów, rzadko gram i nawet nie gram rankedów bo gram 4fun więc nie musicie od razu spinać dupy

Opublikowano

Na bolu jest taki skrypt i nikt nie płacze. Nie znam buildów, rzadko gram i nawet nie gram rankedów bo gram 4fun więc nie musicie od razu spinać dupy

skoro grasz 4fun, to graj samemu, ale mniejsza z tym. jezeli nie znasz buildu do postaci to wejdz na strone www.lolking.net i wpisz postac jaka cie interesuje, a zobaczyc caly poradnik do postaci.

Opublikowano

gUNwo sobie kup i spierdalaj.

Znowu to , po raz 4 widzę cię pod tematem jak sobie nabijasz posty . 

Co do tematu to narazie nie ma takiego skryptu , ponieważ jest on naprawdę zbędny , no pomyśl sam , grasz przykładowo jinx to co złorzysz itemy pod ap czy pod ad ???

nowłaśnie ad więc chyba każdy zna buildy na adc, a pozatym to są w zalecanych , a dalej to nikt nie musi pisać , a dalej przykładowo grasz postacia ap no to robisz ap build , a w przeciwnym teamie liczysz , że przykładowo jest Master Yi , Tryndamere , Yasuo , Jinx , Leona , no to napewno sobie złorzysz klepsydre zhonyai , i kolczastą kolczuge , nawet na taką syndre , uwierz , że się naprawde przyda , jeżeli bys grał przeciw jakimś ap , to polecam stosunkowo zakupić Banshee , a jak grasz postacią ad vs ap no to wtedy paszcze malmoritusa  itd . 

Myślę , że ci pomogłem w jakiś sposób , bynajmiej tak mi sie zdaję . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...