Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The sims 2 nie działa na Windows 8.

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opisz dokładnie problem. Daj raport z dxdiag. Ustaw tryb zgodności na Windows XP. To nie jest aż tak stara gra, powinno śmigać. 

Na Win7 raczej nie działają, bo ja też miałem ten błąd.

Autor tematu ma Windows 8. Pamiętam ,że grałem w Sims 2 na Windows 7 albo 8. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Opisz dokładnie problem. Daj raport z dxdiag. Ustaw tryb zgodności na Windows XP. To nie jest aż tak stara gra, powinno śmigać. 

Autor tematu ma Windows 8. Pamiętam ,że grałem w Sims 2 na Windows 7 albo 8. 

O faktycznie, źle popatrzyłem. Według mnie tym bardziej nie będzie działać, chyba, że ściągniesz Service Packi z XP'ka.

Opublikowano

O faktycznie, źle popatrzyłem. Według mnie tym bardziej nie będzie działać, chyba, że ściągniesz Service Packi z XP'ka.

Nie da się zainstalować dodatków z XP na 8. :D

Opublikowano

Nie dodatków a Service Packów, da się (znajomy instalował).

To daj jakąś instrukcję czy coś. Dla autora tematu będzie to pomocne i udowodnisz swoją słuszność. 

Opublikowano

To daj jakąś instrukcję czy coś. Dla autora tematu będzie to pomocne i udowodnisz swoją słuszność. 

Nie mam aktualnie do tego dostępu, ale widziałem gdzieś na stronie pomocy Microsoftu.

Może jeszcze zainstalować XP na oddzielnej partycji.

Opublikowano

Nie dodatków a Service Packów, da się (znajomy instalował).

LoL. Service pack z windowsa XP nie da sie zainstalowac na windowsie 8 poniewaz ma inna strukture. Jedynie co mozna to odpalic gre ze zgodnoascia danego systemu, ktora ta opcja jest juz wbudowana w kazdy system. Ale nie mozna zainstalowac na windzie 8 service packi z windy XP -.-. Mam kompa testowego lecz oddalem staremu. I dalbym efekty instalowania service packa z windy XP na winde 8 :)

Przeszukalem teraz google (nie wierzylem w 99% ze da sie zainstalowac ale ten 00.01% zmusil mnie do szukania) Nawet microsoft nie zrobil czegos takiego :) Wiec kolego mily cos Ci sie pomylilo :D^^

Nie mam aktualnie do tego dostępu, ale widziałem gdzieś na stronie pomocy Microsoftu.

Może jeszcze zainstalować XP na oddzielnej partycji.

Kiedys instalowalem 2 partycje XP i 7 bez zadnego problemu. A teraz na 3 roznych komputerach i 3 roznych biosach zawsze mialem komplikacje z bootloader'em :D Wiec nie polecam bo to jest tylko zasmiecanie dysku ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...