Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] początek - Help.

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemasz . Ukradli mi konto. Nie wiem jak.  Niewiem kiedy. Nie wiem kto. Jak się dowiedzialem to aż jebnąłem głową o ściane.

Ostatnie konto (main) założyłem w początku 3 sezonu 2013 rok. Miałem tam all postacie i 13 skinów w tym pare legendarnych których

kupić już nie można. Chcę się was spytać opłaca się jeszcze raz zacząć wszystko od nowa? Jakie postacie by kupić? Osobiście mainuje adc ale co kupić pierwsze na sam początek te normale na 3 lvl na topa bota mida? Naprawdę proszę o pomoc, nic nie pamiętam.

(ew. jak ktoś myłby miły i by mi załatwił jedną postac za 4800 na początek xD!)

Opublikowano

Odzyskać? Ziom przenieśli mi do rosji i wszystko rozwalili ;-; i mam 0 lp w bronze iv

A jaką lige miałeś wcześniej? 

I tak lepiej odzyskać te stare konto, niż zaczynać od nowa, nie prawda?

Jak chcesz na początek to sobie kup Tryndamere, będziesz szybko wygrywał gry na początku, bo bardzo mocna postać na low levelach :D 

279981407253602336505.png
Opublikowano

Nie ma już nadzieji :c Support pyta się mnie o pierwsze hasło jakie miałem po założeniu konta.... albo jaka była moja pierwsza postać @F**K LOGIC

BRONZE IV #słabo gram]

@ps pytam się na wszystkie linie xD 

Opublikowano

Jak chcesz grać od nowa to polecam ci Master Yi, Ryze albo trochę droższy Trynda, który jest teraz w rotacji ;) Ale i tak wolał bym próbować odzyskać to stare konto.

''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa''

Opublikowano

Jak chcesz grać od nowa to polecam ci Master Yi, Ryze albo trochę droższy Trynda, który jest teraz w rotacji ;) Ale i tak wolał bym próbować odzyskać to stare konto.

Nie mogę. Nie mogę potwierdzić, bo zmienili adres email, hasło. Oraz acc dostało bana a  ja nawet nie pamiętam pierwszej postaci za rp!

@Edit

//Trynda penta ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...