Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co zagrać ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie i kobiety otóz było na tym formy miliard takich tematów ale otóz ze jest jednym z użytkowników tego oto forum pozwole sobie też taki temat napisać :P hehe

Poszukuje jakiejś fajnej gry na BARDZO słaby komputer-

Procesor- Intel pentinium 4 2.8 (jednordzeniowy)

Karta graficzna- Ati Redaon 9600

Ram- 1 GB=1024mb

Lubię gry typu RPG lub wojene. Z moich doświatczeń z tym gównem zauważyłem ze zadziała mi prawdopodobnie gra która było maksymalnie wydana 2007 roku takie jak "Wiedźmin 1" lub "Call of duty 4 modern warfare"

Gry które SAKOŃCZYŁEM :

Max Payne 1 i 2

Call of duty od 1 do 4 (jedynie jeszcze tą 5 na ps2)

Medal of honor allied asualt(czy jakoś tak) I także wojna na Pacyfiku

Need for speed most wandet

Gohic 1,2 i 3 i dodatki OPRÓCZ noc kruka :(

Oczywiście moją ulubioną grę czyli Wiedźmin niestety tylko 1 bo inne mi nie zadziałają :P

Więc proszę podawać TYLKO gry które mi zadziałają i tylko gry TYPU RPG lub wojene !

Dziękuje bardzo za pomoc.

Opublikowano

Assasin's creed.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Need For Speed Underground 2, Red Alert 3, Need For Speed MostWanted(ten stary), Starcraft 2, Need For Speed Carbon, GTA SanAndreas, GTA Vice City, GTA 3, Stronghold Crusader, Heroes of might and magic 3, Hearts Of Iron 3 TFH

Opublikowano

Assasin's creed.

A czy ty wogóle wiesz że assasin nie działa na jednordzeniowy procesor ?

Need For Speed Underground 2, Red Alert 3, Need For Speed MostWanted(ten stary), Starcraft 2, Need For Speed Carbon, GTA SanAndreas, GTA Vice City, GTA 3, Stronghold Crusader, Heroes of might and magic 3, Hearts Of Iron 3 TFH

Po pierwsze Need For Speed i tak samo GTA to nie gra wojena ani RPG i powiedziałem że skończyłem Nfs most wanted. Starcraft grałem nie podoba mi się :P Strongholda skończyłem tylko o nim zapomniałem zapisać.

Czekam na jeszcze jakieś propozycje ALE TYLKO GIER rpg LUB wojene -_-

Dziękuje

Opublikowano

A czy ty wogóle wiesz że assasin nie działa na jednordzeniowy procesor ?

Po pierwsze Need For Speed i tak samo GTA to nie gra wojena ani RPG i powiedziałem że skończyłem Nfs most wanted. Starcraft grałem nie podoba mi się :P Strongholda skończyłem tylko o nim zapomniałem zapisać.

Czekam na jeszcze jakieś propozycje ALE TYLKO GIER rpg LUB wojene -_-

Dziękuje

Wiem wiem ziomek, ale specyfikację Twojego potwora doczytałem po dodaniu postu.

To może spróbuj jakiegoś stratega?

Heros'y?

Albo coś pod Rpga, Oblivion?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie lubisz Gothica Noc Kruka? To jest wedlug mnie najlepsza część, polecam! Pograj sobie w nią ponieważ to wydaje się tylko dodatek ale jest o wiele lepsza niż zwykla dwójka i trochę trudniejsza, ale za to się przyjemniej gra. Polecam obejrzeć Let's Play na YT.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Sacred

Sorry wiem ze mój komputer to gówno ale mam ochote pograć w coś co nie ma grafiki jak gówno.

Nie lubisz Gothica Noc Kruka? To jest wedlug mnie najlepsza część, polecam! Pograj sobie w nią ponieważ to wydaje się tylko dodatek ale jest o wiele lepsza niż zwykla dwójka i trochę trudniejsza, ale za to się przyjemniej gra. Polecam obejrzeć Let's Play na YT.

Wiem ze jest bardzo fajna ale mam plany wrócić do gothica za jakiś czas bo 2 szkończyłem już chyba 3 razy. I oglądałem Sarge ;)

Wiem wiem ziomek, ale specyfikację Twojego potwora doczytałem po dodaniu postu.

To może spróbuj jakiegoś stratega?

Heros'y?

Albo coś pod Rpga, Oblivion?

Startegie też lubię ale owiele mniej niż RPG ;) Herosy już grałem. Sorry wiem ze mój komputer to gówno ale mam ochote pograć w coś co nie ma grafiki jak gówno a mówie o Oblivion. Nawed mogę grać na najniszych detalach na +/- 25 fps. Naprzykład Wiedźmin 1 na najniszych detalach na zewnątrz z 10-20 fps w budynkach po 50 fps ale przeszłem wiedźmina na każdy możliwy sposób przedwczoraj skończyłem go 4 raz na gównianych fps ale grałem.

I tak mam duże wymagania ;)

Czekam na dalsze propozycje.

Opublikowano

Sorry wiem ze mój komputer to gówno ale mam ochote pograć w coś co nie ma grafiki jak gówno.

Wiem ze jest bardzo fajna ale mam plany wrócić do gothica za jakiś czas bo 2 szkończyłem już chyba 3 razy. I oglądałem Sarge ;)

Startegie też lubię ale owiele mniej niż RPG ;) Herosy już grałem. Sorry wiem ze mój komputer to gówno ale mam ochote pograć w coś co nie ma grafiki jak gówno a mówie o Oblivion. Nawed mogę grać na najniszych detalach na +/- 25 fps. Naprzykład Wiedźmin 1 na najniszych detalach na zewnątrz z 10-20 fps w budynkach po 50 fps ale przeszłem wiedźmina na każdy możliwy sposób przedwczoraj skończyłem go 4 raz na gównianych fps ale grałem.

I tak mam duże wymagania ;)

Czekam na dalsze propozycje.

Kolejny który by chciał za 1500zł Audi R8 2014 rocznik?

Facepalm.

0LsM05U.png

Opublikowano

Dostałeś już w ciul gier. Chyba nadszedł czas na wpisanie w google "gry pc 20xx r"

Polecam:

-Risen

-Mount&Blade

-Prince of Persia - Piaski Czasu, Dusza Wojownika, Dwa Trony

-Rome Total War ( czy coś takiego )

A i chciałbym Ci jeszcze powiedzieć bo chyba o tym nie wiesz - gry z dupy nie wychodzą, owszem, powstają nowe ale nie na twoją maszynę. Nie chcę Cię smucić, ale chyba już nie ma ciekawych tytułów RPG i wojennych z "dobrą" grafiką na twój kombajn.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

piłka nożna, oczywiście na zewnątrz, myślę że komputer uciągnie.

Juz grałem byłem w Warcie ;) Teraz chodze na kajaki ale coś chce sobię znaleść na czas wolny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...