Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360 nie chce odczytać Assasin's creed Revelations.

milano567

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem. Chodzi o to że odkupiłem grę Assasin's creed Revelations. I tu właśnie jest problem. Ponieważ jestem prawie w połowie gry(37% synschronizacji) i nagle xbox nie chce dalej jej odczytać. A dokładniej to wyskakuje że błąd płyty. Wyczyść miękką ścierka płytę i włóż ponownie. Zrobiłem tak ale nadal wyskakuje ten błąd. A i xbox nie jest przerobiony i płyta jest oryginalna. Proszę o pomoc...

Opublikowano

Możliwe, że płyta jest uszkodzona. Jeśli masz oryginał możesz poszukać w internecie danych i nagrać je na płytkę.

Nie nie informowała mnie o tym problemie.

Dlatego lepiej jest kupować w normalnym sklepie. Nie wiadomo jak poprzedni właściciel się z tym obchodził.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Czytałem też na innych forach że płyta może być porysowana. Moim zdaniem nie jest taka zarysowana żeby nie chodziła.

Może nie widać tego gołym okiem, może są to "rysy wewnętrzne".

Opublikowano

Może nie widać tego gołym okiem, może są to "rysy wewnętrzne".

Warto zobaczyć pod światłem.  Lepiej wtedy widać. 

Opublikowano

Wątpie w to. A tak pro po to jak zrobić żeby ta płyta nie miała rys? Jest jakiś sposób? Bo właśnie zauważyłem że ma z 3 rysy takie dość długie więc da jakoś to naprawić?

Opublikowano

Wątpie w to. A tak pro po to jak zrobić żeby ta płyta nie miała rys? Jest jakiś sposób? Bo właśnie zauważyłem że ma z 3 rysy takie dość długie więc da jakoś to naprawić?

Nie da się. 

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...