kondziotzo Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witam mam do sprzedania 2 klucze z grą counter strike global offensive retail. Retail oznacza, że klucze są sprzedawane detalicznie, nie żadne od chińczyków. Obydwa klucze nie są wykorzystane, po wpisaniu go na steamie do waszej bliblioteki gier doda się Wam Counter Strike GO. Nie mam tutaj żadnych dowodów, że jestem rzetelnym sprzedawcą, ale mam nadzieję, że ktoś zaufa i po zakupie napisze miłą opinie gdyż w przyszłości planuję częściej sprzedawać klucze do różnych gier. Skąd mam klucze? Dostałem od znajomego na urodziny 4 klucze do tej gry, 2 użyłem dla siebie oraz znajomego, a 2 mam na sprzedaż. Mam screeny z emaila z tymi kluczami. Cena jaka mnie interesuje za 1 klucz to paysafecard kod na którym jest 5euro. Myślę, że nie jest aż tak wygórowana cena gdyż na steamie cena tej gry to 11 euro. Zainteresowanych zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza
TCQ Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Double: http://www.mpcforum.pl/topic/1307307-2-klucze-z-gra-cs-global-offensive/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.