quality951 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jak w temacie mam problem z grą Civilization Beyond Earth a mianowicie nie wiem jak zmienić język napisów na polski. Wiem że dubbing można zmienić w opcjach ale napisów nie mogę znaleźć. Jeżeli ktoś wie to proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
Milian Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jeśli masz grę na Steamie to może w Steamie da się zmienić język. Poszukaj dobrze w opcjach, musi to być. Jeśli nie będzie to może tam gdzie jest save gry jest notatnik z ustawieniami i może tam da się zmienić język. Odnośnik do komentarza
Scientist. Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Albo pobierz paczki językowe. Odnośnik do komentarza
quality951 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Mam pirata więc steam odpada a w opcjach niema, save też próbowałem a nawet wpisy w rejestrze. Odnośnik do komentarza
Rzary. Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Piratom nie pomagamy. Zbij % razem z Majkelem! http://www.mpcforum.pl/topic/1349106-zbij-razem-z-majkelem/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.