Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę dać admina dla kolegi!

patryk280

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ostatnio postanowiłem pobawić się w robienie serwerów do cs 1.6. Z góry mówię, że serwer jest robiony przez HLDS. Wgrałem amx mod x na serwer i pierwsze co to dałem sobie admina. Potem zaprosiłem kolegę, który za nic nie daje mi spokoju i chce mieć admina na moim serwerze, ale jest to niemożliwe.
Otóż gdy wchodzę na serwer na funkcji "LAN" w HLDS to mam admina, ale gdy przestawię na "INTERNET" żeby mój kolega mógł wejść to niby nadal go mam, ale jak wyjdę i wejdę to już nie mam, a mój kolega w ogóle też nie ma. Teraz pewnie pojawią się odpowiedzi typu: To zostaw na lanie.. Itd. 
Ale jak zostawię na funkcji "LAN" to mój kolega nie wejdzie, macie jakieś rozwiązanie ? Oczywiście plusy się posypią ;)

Jimlok boss

Opublikowano

W sumie to nie jest aż tak zły pomysł, ale jestem amatorem i jak bym kupił serwer to jak bym wyrzucił pieniądze w ogień. Jak na razie bawię się w HLDS, potem pomyślę nad kupnem serwera ;) 

Jimlok boss

Opublikowano

W sumie to nie jest aż tak zły pomysł, ale jestem amatorem i jak bym kupił serwer to jak bym wyrzucił pieniądze w ogień. Jak na razie bawię się w HLDS, potem pomyślę nad kupnem serwera ;)

KUP!

Te 10zł Cię nie zbawi, a nauczysz się o wiele więcej i masz więcej możliwości. Nie ma sensu pracować na HLDS. Jest wiele hostingów, które oferują naprawdę dużo. Jeżeli napiszesz do biura obsługi pukawki i zapytasz się o serwer testowy (oferta starter) np. 2 slotowy, to dadzą Ci go bez problemu, sam miałem takie potrzeby i o, wszystko było w porządku.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...