Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twitch

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj zacząłem grać Twitchem, nie gram najgorzej ale nie gram dobrze. Chce ogarnąć tą postać tak, by mogła mi służyć jako postać do grania na rankedach, a nie na normalach. Chciałbym dostać jakieś rady co do tej postaci, jakieś dobre synergie, kogo ta postać kontruje jak i kto go kontruje. 

Opublikowano

Twitch ma dmg w early którego ludzie się nie spodziewają, nabij 5 stacków z pasywki i użyj 'e' - dmg z dupy. Często widzę twitcha z jakimś agresywnym supportem na bocie typu leona. Dobrym połączeniem może być też Ali/Morgana lub nastawiona na bezpieczą gre i farmienie Janna. Twitch potrzebuje supporta który go upilnuje z racji braku escape'u. Pogrywam trochę Twitchem i na pewno nie jest dobrym pomysłem spickowanie go na luciana i corkiego, albo na jakiegoś agresywnego supporta.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...