Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy logowaniu.

Kamperr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

od ponad roku gram w SF2 czyli Skilla, nigdy nie miałem problemów z tą grą. Ale od kilku dni pojawił się problem przy logowaniu.

Kiedy wpiszę pasy i wduszę enter lub "Loguj" okienko zacina się i nie da się z tym nic zrobić, spierdo**** support gry nie odpowiada z resztą jak zawsze.

W menadżerze zadań jest brak odpowiedzi i nic nie mogę z tym zrobić.

Problem występuje od jakiś 3-4 dni. Od tamtego czasu nic nie instalowałem ani nic nie zmieniałem w sprzęcie.

Reinstalowałem grę, pobierałem od początku, zmieniałem wersje językowe i nic nie pomaga, cały czas tnie się przy próbie zalogowania.

Okienko również zacina się kiedy próbuje je zamknąć. Mogę to zrobić jedynie przez menadżer zadań.

Opublikowano

Jak już mówiłem gra działała ponad rok dobrze, nie było z nią problemów aż do niedawna. Nie uważam że sprzęt ma coś z tym wspólnego tak więc nie zamierzam go podawać.

Sprzęt jest na dużo wyższym poziomie niż zalecane do tej gry.

Opublikowano

Mam tak samo mi wystarcza że poczekam około minuty i gra startuje dalej

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...