Zajawson Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Siemka Dostałem 2 kody na Złote Orły na tego rocznym PGA. Czy ktoś wie ile można dostać tych złotych orłów i jaka jest wartość tych kodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidekk Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Na tej karcie z kodem z drugiej strony jest napisane że można dostać od 150 do 1 000 000 złotych orłów. Jeśli ktoś chętny mogę takie kody oddać bo także dostałem 2 ale nie gram już w tą grę. Najlepiej na prywatnej wiadomości napisać do mnie. Promocja dotyczy kont zarejestrowanych w Polsce, Czechach i na Słowacji od 20.10.2014 do 02.11.2014. Kod doładuje konto w grze War Thunder wartością od 150 do 1 000 000 Złotych Orłów. Konta zarejestrowane przed 20.10.2014, po wykorzystaniu kodu promocyjnego otrzymają 30 Złotych Orłów. Jeśli posiadasz już konto, zrealizuj kod promocyjny na wskazanej stronie. Do konta można przypisać tylko jeden kod. Kody promocyjne są ważne do 16.11.2014. Kody można aktywować wyłącznie na komputerach PC i Mac. @Edit Kody już dawno rozdałem więc proszę nie pisać już do mnie w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pryzmat223 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam, ja bym chętnie przyjął ten kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Fire Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Ja też D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.