Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik metin2

Maxrik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otwieram temat na nowo bo ostatni technik przestał się odzywać. 

Witam

Nazywam się Tomek, piszę do was ponieważ szukam osoby chętnej do postawienia serwera na moim dedyku. Posiadam zaawansowaną ochronę przed atakami dos/ddos. Robie to raczej z takiego powodu że chciał bym sprawdzić jak jest z serwerami do tej właśnie gry. Nie chce dzieciaka który wbije i mi rozpierdoli dedyk bo jak takie coś zrobi to nie będzie problemem dla serwerowni znaleźć takiego delikwenta, więc proszę się zastanowić zanim się zgłosisz. Wisi mi to czy na tym zarobie czy stracę, traktuję to jako hobby.

Dobra teraz do rzeczy:

-Chciałbym aby zostały wgrane jakieś dobre pliki nie mówie że mają być jakies super z*******e, mogą być gotowce z neta(jak już mówiłem to tylko hobby).

-Dobrze by było jakby nie były z bugowane na maxa.

-To by było chyba na tyle. Sami przyznacie chyba że moje wymagania nie są wygórowane co nie? 

Co mogę za to dać?:

-Ranga na serwerze i forum

-Kulturę na wysokim poziomie.

-Dobry kontakt.

---> gg:10505791 <---

Maszyna 16Gb ram.

Net 1Gb

Jeśli czegoś nie wiesz to przeczytaj jeszcze raz, jeśli nadal odpowiedzi nie znalazłeś dopiero spamuj mi poczte. 

Dziękuję za uwagę.

Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...