Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam mam kilka pytań ;D

xRivenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zacząć grę w Cabal spodobała mi się ta gra. Wcześniej grałem kilka lat w mt2 na privach i mam dość metina chcę zacząć grac w Cabala ;D Mam kilka pytań 

Lepiej grać na globalu Cabal osobiście bym nie chciał ponieważ nie lubię się męczyć ;p 

Czy polecicie mi jakiś dobry serwer prywatny jakiś pl nwm nwm coś w tym guście  

Bd grał 1 raz w tą grę powie mi ktoś jak zacząć grę czy coś ? xddd

Jak by ktoś chciał pograć ze mną to pw mogę grać normalnie lub kontakt to gg,skype,fb i ts3 ;D 

Pozdrooo ;DDDD

Opublikowano

1. Polecam na globalu ze względu na większą ilość graczy - chyba że lubisz grać w odosobnieniu. 100lv wbić nie problem w 2tygodnie, denerwujące może być tylko "skillowanie" Chodzi o to że stawiasz postać na "kukłach" aby wbijała ci kolejne poziomy umiejętności. Jak osiągniesz maxymalny poziom oraz wymagany lv możesz przystępować do questa na następną rangę skilli
2. -
3. Rób questy, jak najszybciej wbijaj lv. Prawdziwy pazur wszystkie klasy pokazują dopiero po 60-70lv. Wcześniej praktycznie niczym się nie różnią. Na zarabianie przyjdzie jeszcze czas.
4. Gram na NA golbalu, kontakt przez forum (http://cabal.estgames.com/en) :)

Opublikowano

Ogólnie to nie. Nie polecam gry na globalu, bo sam lubie prywatne serwery bo nie podchodzę do tej gry na poważnie.  Każdy lubi co innego. Jeżeli miałbym polecić serwery to proszę bardzo linka do spisu i wybierz sobie jeden z top 5 i bedzie dobry.

http://www.xtremetop100.com/cabal-online

Na prywatnych serwerach jest o wiele łatwiej i dlatego tam gram, a jeżeli chcesz mieć jakieś wyzwanie to graj na globalu ;) 

Kappa.

Opublikowano

1. Nie zmęczysz się ;-) 50 lvl da radę wbić w jeden dzień.

3. Rejestrujesz się, pobierasz grę, potem expisz głównie z questów. Do 35 masz sporo misji więc problemów z wbiciem lvla nie będzie. Na start polecam wizarda, bardzo dobra mele postać z range skillami.

Opublikowano

do 100 lvl prawie same questy i szybko, łatwo i przyjemnie leci.
Co do pierwszej postaci to ja bym polecił Force Shieldera, Bladera nie będzie takich problemów, żeby ustać lub jeszcze Force Bladera to problemu z crit ratem nie będzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...