Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platyna 5 i 10 pierwszych rankedów

Aksel335

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko jest możliwe ;) Dużo zależy od MMR. Ale wątpię. Stawiam na p2-p3 max. Szczególnie że pewnie booster nie wygra wszystkich 10 gier, zawsze istnieje taka opcja.

Znam boostera który gwarantuje 100% win rate, wczoraj poznałem typa bo pytał mnie jak zacząć z tym ;) w giełda inne usługi można go znaleźć.

Co do tematu to stawiam że jak będziesz miał 10/10 to da ci max p4 ;)

Opublikowano

Znam boostera który gwarantuje 100% win rate (...)

Jeżeli ktoś zapewnia i gwarantuje 100% win rate to jest skończonym debilem.

Pozdrawiam.

@topic

Wszystko zależy od mmr, zgaduje że siedzisz w tej platynie V na zbitym mmr. Kolega tak ostatnio skończył sezon i dostał silver1 przy 7w3l w tym sezonie.

Opublikowano

Jeżeli ktoś zapewnia i gwarantuje 100% win rate to jest skończonym debilem.

Pozdrawiam.

@topic

Wszystko zależy od mmr, zgaduje że siedzisz w tej platynie V na zbitym mmr. Kolega tak ostatnio skończył sezon i dostał silver1 przy 7w3l w tym sezonie.

Udowodnił mi na skype wspóldziel ekran 76 meczy rozegrał różnymi kontami i ma 100% win rate, to po co mam kłamać w poście?

No właśnie nie widzę sensu.

Opublikowano

Udowodnił mi na skype wspóldziel ekran 76 meczy rozegrał różnymi kontami i ma 100% win rate, to po co mam kłamać w poście?

To chyba jakiś krul solo q, może Dopa? Jaką ma dywizję na mainie, plat? xD

@top

Nie ma takiej opcji, p5-p3.

Opublikowano

za 10/10 maks gold I 

pozdrawiam

Jak max gold 1? :O

Jest w platynie 5 i jak wygra 10/10 placementów to na 100% będzie koło p3... Nie spadnie przecież go golda jak wygrał wszystkie mecze ;O

916741414680034286162.png

Opublikowano

Jak max gold 1? :O

Jest w platynie 5 i jak wygra 10/10 placementów to na 100% będzie koło p3... Nie spadnie przecież go golda jak wygrał wszystkie mecze ;O

jesli bedzie tak samo jak w poprzednim sezonie, to mmr bedzie wygladac nastepujaco: 1200+akrualne mmr dzielone przez 2

jesli masz wysokie mmr (w co watpie skoro jestes p5 0lp) to maks zdobedziesz ta same lige lub nizej, nie wyzej

­

Nowicjusz
Opublikowano

Raczej diamentu nie będzie, jak wygra 10/10 to może będzie plat 5 .. ale nw mała szansa raczej gold , ja tam pamiętam co było w poprzednim sezonie po 7/10 jakiś diament spadł do golda .  B)  ;)

Opublikowano

W zeszłym sezonie max to był platyna 1 nie wiecie jak będzie teraz. Jest master więc jedna liga/dywizja w góre może podskoczyć. Ale z p5 do d5 po 10 raczej bd ciężko szczególnie że w zeszłym sezonie utrzymanie dywizji to było około 6/4 5/5 przy dobrym mmr. I później jakoś to szło w góre około 1 gra, 1 dywizja mniejwięcej

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nie ważne czy wygrał 100/100 czy 1000/1000. Jak będzie grał z 4 afkami to na samego pusha przegra...

Niestety w życiu nie ma 100% trafów i zawsze trafi się gorsza gra - tak więc jak już ktoś wspomniał, pisanie że nie przegra nic i zawsze będzie miał 100% to głupota.

Poza tym z takimi dowodami "słownymi" to nawet nie pisz mi o osobie która zrobiła 76 winów z rzędu, bo kto by wierzył na słowo:)

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...