wugsii Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Tak jak w temacie chcę dostać licencje do ts ale nie mogę zrobić poczty z moją domeną chodzi mi o to " [email protected] " Wie może ktoś jak to zrobić na nazwa.pl ? Odnośnik do komentarza
Calme Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ale masz tylko domenę czy hosting też? Odnośnik do komentarza
wugsii Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 @cichy. Wykupiłem samą domenę . Odnośnik do komentarza
MS-Dekador Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Myślec ze pomogłem jak nie pisz na gg Ide Ci wpierdolić. Odnośnik do komentarza
wugsii Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 @MS-Dekador Wiem że to się tak robi ale mi to nie działa mam jakiś błąd . Odnośnik do komentarza
MS-Dekador Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 @MS-Dekador Wiem że to się tak robi ale mi to nie działa mam jakiś błąd . dsfsdfsd.jpg Masz przekierowywanie wpisane tutaj Usuń stąd all i załuz jeszcze raz Ide Ci wpierdolić. Odnośnik do komentarza
wugsii Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 @MS-Dekador Dobra moje wygląda tak I próbowałem zrobić to jeszcze raz ale znowu ten sam błąd Odnośnik do komentarza
Calme Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Wejdź w zaawansowaną konfigurację DNS i usuń rekordy. Odnośnik do komentarza
wugsii Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 @cichy. Usunąłem rekordy ale nadal mi to nie działa .. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.