Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie do bana

navendoston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jak ja uwielbiam tą grę.. W ciagu zycia mialem tu okolo 20- 30 kont, na zadnym nie moglem niczego osiagnac.. Dlaczego?
Otóż to załozylem sobie nowe konto ostatnio.. na 2 lvlu grałem na serwerze, zrobiłem jakies kijowe staty, 10/12, bylem pierwszy w przegrywajacej druzynie.
Jakis enemy, miał dwie srebrne pałki na randze, był 0/3 i zginal 2 razy ode mnie, napisal "say bb to your acc reported for cheats", oczywiscie napisalem "ok".
Wchodze dzisiaj do gry - your account has been banned by administrator. Your account is banned for permament..

Czy community tej gry musi byc tak popierdolone ze za kazdego reporta dostajesz perm bana?

Wiecej kont nie mam ochoty zakładac, bym juz mial jakies majory czy cos, ale dostawalem takiego bana nawet na kontach gdzie mialem nxy i rangi za nie (stary support nexona- nie przyjeli zgloszen)

Co zrobic bo to juz serdecznie w*****a.

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...