Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSP czy PS VITA

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam problem. Ktora konsole zakupic? PSP czy PS Vita? Na ps vita w sumie sa dobre gry z ladna grafika, a z drugiej strony sa drogie do niej gry oraz rzeczy. PSP natomiast jest tanie ale psvita jest 100zl drozsza od pspa posiada okablowanie gry itd.. Wiec sa po rowno obie konsole. Pisze z komorki wiec jak bede na komputerze to wyjasnie najwyzej lepiej.

Ktora konsole wybrac

Opublikowano

Ja wybrałbym PS Vitę.
Lepsza pod każdym względem.
Co prawda, że na PSP są tańsze gry itd., ale nie są takie dobre jak na PSV.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Dobra, dzięki. A cena konsoli psvita z opakowaniem itd.. na allegro od 345-600 zł te ceny są normalne ?

I jeszcze jedno są na nią jakieś ciekawe tytuły ?

Co do odpalanie na niej gier z PSP to widziałem bardzo ciekawe rozwiązanie ;) Niestety na psvita gry są dosyć drogie 170 zł za Assasina ;o No nic poszuka się albo nazbiera. Tak więc dzięki Konsolkę zakupię w Grudniu teraz mam 250zł w Grudniu coś tam jeszcze dostanę i rodzice dołożą.

A mam pytanie Każda konsola PS Vita na wifi ? Bo z tego co czytałem na PSP to widziałem że były modele i nie na każdym było wifi tak więc pytam czy PS Vita ma jeden model ? :)

Dziękuję.

Opublikowano

Wszystkie 3 wersje już są dostępne w Polsce. I nie ma czegoś takiego jak wersja black tylko WiFi, 3G i Slim. Najlepsza jest wersja 3G ale jak nie potrzebujesz to zwykła WiFi w zupełności wystarczy. Slim to to samo co wersja WiFi tylko mniejsza i z gorszym ekranem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...