Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skurcze nocne

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj w nocy, budzę się i mam ogromny skurcz i tak przez 10 minut, tylko że to nie jest już pierwszy raz.

Czy macie jakieś rady? albo sugestie dlaczego tak jest?

Opublikowano

często jest tak że zakładam nogę na nogę i teraz też tak jest, wyczytałem gdzieś w necie że to od tego podobno.

z tym magnezem to kiepsko u mnie, jakie polecacie dobre tabletki z magnezem gdzie tego magnezu jest na prawdę dużo.

Opublikowano

Jest woda gazowana "Muszynianka" i jakieś tabletki. ;)
Dodatkowo ćwicz np. jeźdź na rowerze.
I dobrze się wysypiaj. Bierz zrób sobie tak, żeby było ci wygodnie.  B)
Napisz gdzie ten skurcz wystąpił.
;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

często jest tak że zakładam nogę na nogę i teraz też tak jest, wyczytałem gdzieś w necie że to od tego podobno.

z tym magnezem to kiepsko u mnie, jakie polecacie dobre tabletki z magnezem gdzie tego magnezu jest na prawdę dużo.

Nie zakładaj, głupie przyzwyczajenie :P, pij też wodę "muszynianka" tam jest magnezu dużo, oraz mógłbyś przed snem np zrobić 10 przysiadów :).

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Miałem tak przez dluzszy czas. Biorę teraz magnez taki w tabletkach do rozpuszczenia i skurcze ustaly. Masz za malo magnazu w organizmie i tyle. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Miałem tak przez dluzszy czas. Biorę teraz magnez taki w tabletkach do rozpuszczenia i skurcze ustaly. Masz za malo magnazu w organizmie i tyle. 

Ty miałeś wszystko :D nic nowego.

Jest woda gazowana "Muszynianka" i jakieś tabletki. ;)

Dodatkowo ćwicz np. jeźdź na rowerze.

I dobrze się wysypiaj. Bierz zrób sobie tak, żeby było ci wygodnie.  B)

Napisz gdzie ten skurcz wystąpił.

;)

Czasami pije Galicjanke tez ma dużo magnezowo coś tam wapniowa chyba.

Zaliczam się do chudych osób, jem od cholery dokładki słodycze inne pierdoły, a chudy jak szkielet.

Skurcz mam, jak jest kolana to pod kolanem to w środku (nie wiem jak to opisać :D oo od wewnętrznej strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...