Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się nauczyć....

xmxaxtxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka,

Macie porady jak nauczyć się dobrego klikania kółek jak są w pasku co trzeba szybko klikać ?

Może jakieś mapy do nauczenia ?

ps. gram na myszce ;P

Opublikowano

Próbowałem, ale rzadko wchodzi wszystko :/

Trening czyni mistrza, pamiętaj. Zacznij od wolnych map i stopniowo próbuj na szybszych, trudniejszych mapach, a z czasem się nauczysz. :-) Dodam jeszcze, że gra przy muzyce, której nam się miło słucha pomaga w znacznym stopniu w grze. Można jeszcze wiedzieć jak długo grasz w osu?

Opublikowano

Trening czyni mistrza, pamiętaj. Zacznij od wolnych map i stopniowo próbuj na szybszych, trudniejszych mapach, a z czasem się nauczysz. :-) Dodam jeszcze, że gra przy muzyce, której nam się miło słucha pomaga w znacznym stopniu w grze. Można jeszcze wiedzieć jak długo grasz w osu?

Nie cały miesiąc :P

Opublikowano

Nie cały miesiąc :P

Z tego co pamiętam to mi też nie szło na początku i grałem po prostu same easy/normale, nic w tym dziwnego. Po prostu musisz grać grać i jeszcze raz grać, a z czasem próbuj na szybszych, albo utrudniaj sobie mapę używając moda double/hardrock.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to mi też nie szło na początku i grałem po prostu same easy/normale, nic w tym dziwnego. Po prostu musisz grać grać i jeszcze raz grać, a z czasem próbuj na szybszych, albo utrudniaj sobie mapę używając moda double/hardrock.

Ja teraz tylko normale +dt/hr  lub hardy . Wszystko ok ale jak na hardzie wyleci mi to i lipa . Mam jedno pytanko streamy to co ? ;-;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...