dero12345 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam, kiedy beda te nagrody i czy gracze z banem na czat tez dostana czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1921 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nagrody 11 listopada, a osoby z zablokowanym czatem nie dostaną nagród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nagrody tydzień - dwa po końcu sezonu (11 listopada). Żeby nie dostać nagród musiałbyś być wyjątkowo toksyczny, nie byłoby żadnej poprawy pomimo blokady. Jeśli nie ma dużego flame'u z Twojej strony to nie ma co się bać, nagrody dostaniesz pomimo blokady. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordeVasto Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Rozdanie nagród koło 20 listopada, a nagrodę powinieneś dostać. Takowej nie otrzymują gracze którzy wielokrotnie zostawali karani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilower Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Koniec seoznu 11 , Wiec rozdanie kolo 20/22 Dostaniesz , Musialbys byc cholernie tokstyczny aby nie dostac nagrod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scidrov Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 jak mam 1800 gier chat restrict to dostane? Kappa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrLager Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Z 1800 raczej nie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KcNiunia Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jeśli przedwczoraj dostałem bana na 30~~ gier na czat to nie dostanę nagrody ? Głupie to jest że dostałem report za to że napisałem WP niestety grałem na cebulaczków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarax Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nagród nie dostaną tylko najbardziej toksyczni graczy np. tacy jak kolega wyżej z blokadą na 1,8k gier. :-) Jak ktoś dostał blokade na 30/40 czy tam nawet na 100 gier, to nie ma się co martwić. Nogrody będą rozdawane tak jak w tamtym sezonie, czyli jakoś 2 tygodnie + po zakończeniu, które będzie mieć miejsce już 11 listopada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scidrov Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 cholera morgany nie dostac to jak z rakiem przegrac : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.