Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube, czego wam brakuje?

LikeYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdziwych komików.Którzy potrafią rozśmieszyć i nie robią tego na siłę i sztucznie.

Jak dla mnie ktoś jak Pewds albo Deji.

Chodzi Ci o ludzi, którzy potrafią człowieka rozśmieszyć do łez?

Jeśli to jest to, to masz całkowitą rację, teraz ten cały humor YT'ów to sztuczny.

Opublikowano

Prawdziwych komików.Którzy potrafią rozśmieszyć i nie robią tego na siłę i sztucznie.

Akurat Deji kopiuje brata i często na siłe coś robi.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Akurat Deji kopiuje brata i często na siłe coś robi.

Deji>KSI

JJ już dawno robi wszystko sztucznie.Jeszcze z rok temu było fajnie a teraz jedynie co zostało to darcie mordy i jakieś głupie akcje.Czas od czasu trafi się fajny filmik.Deji natomiast się rozkręcił ,ale jest to humor dla wybranych :)

Opublikowano

Więcej kanałów wielotematycznych, poruszających ciekawe zagadnienia z historii bądź nauki. Brakuje też więcej kanałów związanych z tzw. urban exploring (jest co prawda kanał TubeRaiders, ale ostatnio mało filmików wrzucają)

Jak już ktoś wyżej pisał, wyjebać majnkrafty oraz IzjebamuxPOMPKA + Nitrobzykacz

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Więcej kanałów wielotematycznych, poruszających ciekawe zagadnienia z historii bądź nauki. Brakuje też więcej kanałów związanych z tzw. urban exploring (jest co prawda kanał TubeRaiders, ale ostatnio mało filmików wrzucają)

Jak już ktoś wyżej pisał, wyjebać majnkrafty oraz IzjebamuxPOMPKA + Nitrobzykacz

Tak ta cała JP Armia nie powinna istnieć, dobrze, że chociaż na MPC nie usłyszę hejtów od internetowych napinaczy, mówiąc np., że filmy Nitra nie są śmieszne.

Opublikowano

mi bardziej szkoda tych wszystkich polskich youtuberów, gówno wnoszą i gówno powiększają.

Najbardziej mam radochę przy oglądaniu pewds lub Shon Dewson - (onision)  

Opublikowano

Kanałów popularno-naukowych ( tyle, że takich z ciekawym pomysłem na temat.. ) oraz hmm..poruszających wiedzę o różnych krajach ? (nie wiem jak to nazwać) też tych poza europą np. kiedy o korei północnej jeszcze da się znaleść jakiś vlog dokumentalny to np. o tajwanie, japonii, korei południowej ( nie chodzi mi o np. japonia-anime; korea poł. - e-sport, tylko o zwyczajach, kulturze, ciekawostkach itd.) ciężko znaleść :/ A o ile są - to przestarzałe delikatnie, z XX w. .

EKcyFTZ.png

Opublikowano

najlepsze i najwartosciowsze filmiki to cos w stylu Atora, gosc gada ciekawie i mozna sie czegos o swiecie dowiedziec - tego brakuje

Admin Cienia
Opublikowano

pewdiepie czy jak mu tam to tylko pod hajs, lubie oglądać tivolta, zawsze mnie czymś rozjebie.. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

ZA. DUŻO. MINECRAFTA. No, sory za Capsa ale to już przesada. Odpalam YT, i mimo że żadnego Minecraftera nie subskrybuje co drugi film to ten Minecraft. Tęsknie za YouTubem sprzed 5 lat

Opublikowano

Wyjebać tylko JP Armię (Tych co na matkę wrzucają) i fajnie by było gdyby starzy youtuberzy powrócili np: Niekryty Krytyk kiedyś był lepszy itp

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Czy ty wiesz co odpierdoliłeś? W JEDNYM POŚCIE NAPISAŁEŚ, ŻEBY NIE ROBILI TEGO NA SIŁĘ I SZTUCZNIE, A PODAŁEŚ JE*ANEGO PEWDIEPIE

WK*RWIŁEŚ MNIE

Tak ta cała JP Armia nie powinna istnieć, dobrze, że chociaż na MPC nie usłyszę hejtów od internetowych napinaczy, mówiąc np., że filmy Nitra nie są śmieszne.

O tak, kanał "isamu" i tych innych debili też powinni usunąć.

Ja bym z kolei oglądał ludzi takich jak bungo21 i grzechu40 (gdyby tylko nie rzucał tak sucharami, bo ogląda go się bardzo przyjemnie).

Opublikowano

Dla mnie to kanalow podobnych do BartekUSA, Ravgor, HowToBasic. Kanalow, ktore potrafia rozbawic ogladajacego. Brakuje rowniez kanalow z roznymi parodiami reklam i programow telewizyjnych.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...