Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można się wymieniać

michaldo2002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale przez normalną wymiane na steamie chciałem bo myslalem ze da sie kase wymieniac na skiny wiec zrobie chyba tak ze ja mu dam te rzeczy za jakis skiny ktory on ma o tej wartosci oczywiscie jak sie zgodzi co sądzicie>?

Opublikowano

"Steam Guard: Your account will be credited an amount of 25€, it will be available after the exchannge.

If you refuse the exchange amount will be refunded to the buyer. Sincerely administration SteamCommunity."
Pay : 10€
Registration: 27/10/2014
VAT ID: 8326
IBLT Number" 218

Opublikowano

A jaki ma nick?

Eee gówienko prawda pisze  że "Twoje konto zostanie przelana kwota 25 €, to będzie dostępne po wymianie.

Jeśli odmówisz kwota wymiany zostanie zwrócona kupującemu. Z poważaniem Administracja SteamCommunity ". 

To jest oszust usuń go ze znajomych najlepiej :)

Opublikowano

Nawet mi przyszła notatka z wymianą notatka: "The User "returntolucky" has sent a Transaction offer.

The quantity "$40(USD)" (Transaction no. 5297163)
accept in order to complete the transaction

ID. J10936K
TRANSACTION NUMBER: 5297163
STEAM CODE: P6K3Q

©2014 Valve corporation. All rights reserved
All trademarks are property of their Respective owners in the US and other Countries.
VAC included in all arices where applicable© " Na prawdę trzeba uważać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...