Shejku Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Czy warto za tę cenę kupić te słuchaweczki ? http://tesorotec.pl/produkty/kuven-a1-devil.html A jeżeli nie to co w tej cenie można fajnego kupic ? najlepiej tak jak tu z zew karta dzwiekowa bo moja słaba jest Ps. Chciałbym aby w słuchawkach było mikro jakieś fajne, redukcja szumów,wyciszenie jednym przyciskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shejku Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Pomocy Polećcie mi słuchawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koleś Git Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Mam, korzystam, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shejku Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 To się rozpisałeś Może jakieś większe info bo nie chce wydać 2 stówek na marne Jakieś wady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZYBIARZ12 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 ja polecam steelseries siberia v2 :P do 300zł znajdziesz "W życiu pewne są trzy rzeczy... Honor, śmierć i kac morderca." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shejku Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Siberii nie chce ... Płacę za markę a słuchawki przeciętne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koleś Git Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jak dla mnie wada to kabel w oplocie, ale to troche też przez moją głupotę mi się tak zaplątał. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Best Tyran Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shejku Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 To warto je za te 200zł kupić bo jeszcze moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shejku Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 help ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylowy Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Słuchawki są godne polecenia , zassysaj ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Ja bym Ci polecił takie, których używają pro playerzy w tej cenie. Nie chodzi mi o to, że są one "for gaming", ale skoro graja na nich gracze, którzy osiągają wszystko w tej grze i są najlepsi to coś w nich musi być Polecam coś z serii steelseries/razer/qpad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.