Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Sponsorem.

xYasuari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich zebranych w tym oto temacie, jak w tyule zostanę sponsorem serwera Metin 2 i nie tylko tej gry, lecz chciałbym aby ta gra mogła się dumnie prezentować z dobrą ekipą która chce mieć satysfakcje z pracy oraz zarobki co jest oczywiste. Na początku chciałbym zaznaczyć iż nie jestem dzieckiem które postanowiło wykupić najsłabszego dedyka na dowolnym hostingu i bawić się w prywatne serwery nie mająć za grosz pojęcia w temacie. Otórz od roku pewnien "Technik" znany z MPC zobowiazał się do współpracy i nagle się kontakt urwał, dlatego teraz nie chciał bym powtarzać nieprzyjemnych sytuacji.

Moje wymagania co do sponsoringu :

•  Osoba która potrafi postawić takowy serwer, tak zwany technik od strony serwera ( zabezpieczenie, wgranie plików, dodanie map, dodanie zbroji, wszystkiego co jest związane z grą )
  • Osoba która pomoże technikowi w jego pracy ( o ile technik będzie chciał daną osobę do pomocy )
  • Przynajmniej 20 lat, ewentualnie osoba przynajmniej Pełnoletnia, nie chce aby ktoś kto nie bierze na siebie odpowiedzialności prawnej brał się za działanie w sieci.
  • Spisanie umowy dotyczącej roli w sieci oraz warunków pracy ( nazwijmy to pracą, ponieważ jest to udostępnianie swojego czasu w przyszłości obfitujące zarobkiem )
  • Dostęp do danych osobowych jak imię i nazwisko, przynajmniej jakiś kontakt przez Facebooka inny portal społecznościowy, nie chce osób anonimowych w swojej ekipie.
  • Chce poznać wymogi oraz warunki osoby która chce podjąć się pracy razem ze mną !
  • Fajnie by było gdydy technik posiadał kontakt z jakimś WebMasterem który chciałby współpracować w projekcie.

O mnie / co oferuje :

• Jestem pełnoletni oraz posiadam własną firmę informatyczną, nie zależy mi szególnie na zarobku z serwera, tylko na tym by on działał, ludzie chcieli na nim grać i w miare sam się utrzymywał. Nie ma tutaj sytuacji, że odłożyłem pieniądze na postawienie serwera i szybki zarobek żerując na innych.
  • Chce aby serwer był na w mojej firmie co pozwoli na większą skale reklamy, promocji oraz rozwoju całej sieci, bo nie przestaniemy na Metinie jeżeli uda nam się podjąć współpracę !
  • Oferuje grafików jak i możliwość poszukania webmastera na własną rękę, ogółem nie ma problemu gdy będzie potrzebna osoba z któregoś zakresu, wszystko jest dla mnie do zrobienia.
  • Aby wszystko było czarno na białym chciałbym aby wszystko było na umowie podpisane, tak by nikt nie wymigiwal się z własnych obowiazków i wiedział ile i co ma robić. Zarobki oczywiście też będą na umowie, o to prosze się nie martwić.
  • Z miejsca oferuje Dedyka / Vpsa do prac takiego jaki będzie potrzebny, jego kosz mnie zbytnio nie interesuje, oczywiście strona oraz wszystko inne będzie z mojej strony, nie chce wkładu osób ze mną współpracujących.

Kontakt

Gadu Gadu - 9017724 ( Moja osoba od kontaktu ! )

Wiadomośc Prywatna - 2-gi najszybszy kontakt

Opublikowano

Ciężko ci będzie znaleźć technika  +20   średnia  wieku to 16-18   a jeśli 20 to tacy już naprawdę którzy się znają ale oni robią tylko na zamówienia.

Życzę powodzenia.

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano

Ciężko ci będzie znaleźć technika  +20   średnia  wieku to 16-18   a jeśli 20 to tacy już naprawdę którzy się znają ale oni robią tylko na zamówienia.

Życzę powodzenia.

nie prawda, ja znam kilku techników, którzy robią normalnie serwery.

@Topic, bardzo fajnie napisane, widać, że profesjonalnie podchodzisz do projektu dlatego życzę Ci tego, abyś znalazł dobrego technika.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...