Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Survival inny niż wszystkie - Co powinno się tam znaleźć?

Tadzikovy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuję w niedalekiej przyszłości stworzyć serwer survival ale tylko gdy będę miał pomysł na niego.

W Polsce są setki serwerów Survival+Gildie/Frakcje. Chciałbym stworzyć również survival bo na SkyBlockach itp  zawsze jest ograniczenie rozbudujesz się i koniec. A Survival to ciągła gra.

Survival jak survival ale zwykłego nie chcę zakładać bo nie ma sensu. Co do Gildii mam już oryginalny pomysł.

Chciałbym się zapytać graczy survivali, czego oczekujecie na serwerze?  każda konstruktywna wypowiedź większa niż:

"Cobblex" dostanie plusa. Chodzi mi o to czemu akurat to by było dobre na survival.

Zapraszam do dyskusji

ev439f.jpg

Opublikowano

No na pewno coś autorskiego, skoro ma być inny niż wszystkie. Co do tego możesz dodać jakieś moby z dyniami na głowie z okazji Hallowen, drop z rud, a nie z stone, autorskie gildie, pluginy itd.

Opublikowano

@1361622928-U485574.png.MAROSKiNG. halloween minie a moj serwer jeszcze nie bedzie gotowy :), DROP Z RUD? No nie wiem, serwer ma sie opierac na  pvp  bardziej niz na nocnych szukaniach diaxow. a moze  drop z rud i ze stone? tylko ze mniejszy o 25%

gildie autorskie 

autorskie pluginy.. tzn jakie?

ev439f.jpg

Opublikowano

Szczerze nie warto robić już survivalów. Lepiej zainwestować pracę w serwer Skyblock / Freebuild ,bo ja niewiele takich serwerów znam.

A co to pluginów to:
- Toolsy
- Permisje
i inne ;3

26_unnamed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...