Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trudności z nabyciem pudełkowej wersji TES V: Skyrim

Marf_in

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wazzup guys,

Od pewnego czasu miałem chrapkę, by nabyć pudełkową wersję Skyrim zawierającą ścieżkę dźwiękową oraz mapę. 

Orientuje się ktoś, gdzie mogę kupić taką edycję? Wersja LEGENDARY EDITION zawiera jedynie grę, mapę i 3 oficjalne dodatki DLC, ścieżki dźwiękowej natomiast nie posiada. 

W większości sklepach sprzedają klucze do gry, wersji pudełkowych jest mniej, a czasem te pudełkowe wersje składają się tylko z gry.

Bardzo zależy mi na tej ścieżce dźwiękowej.

Opublikowano

Czyli spokojnie mogę zamawiać swoją wersję pudełkową ze spokojną myślą, że do zestawu dołączona będzie wymarzona ścieżka dźwiękowa i mapa?

Opublikowano

Czyli spokojnie mogę zamawiać swoją wersję pudełkową ze spokojną myślą, że do zestawu dołączona będzie wymarzona ścieżka dźwiękowa i mapa?

Zawsze jest jakieś ryzyko. Jeśli produkt ma dużo pozytywnych komentarzy i ocen to ryzyko jest mniejsze, ale zawsze jest. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Zawsze jest jakieś ryzyko. Jeśli produkt ma dużo pozytywnych komentarzy i ocen to ryzyko jest mniejsze, ale zawsze jest. 

Jak dla mnie nie ma. Widać, że to rzetelna firma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...