Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360 4gb

ZI0M3Xpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam i mi wystarcza. Jeśli kupujesz gry pudełkowe to ci na pewno wystarczy.  :rolleyes:

ddvv4VY.png

Opublikowano

Niektóre gry musisz zainstalować na dysku, więc nawet jak w boxach kupować będziesz to nic nie da. Drugą sprawą jest też to, że gry na dysku się szybciej wczytują(textury, save'y. mapy etc.). Nie zapominajmy też o tym, że instalowanie gier przedłuża żywotność lasera.

Opublikowano

Powiem tak, 4GB są na takie gry wiesz co zajmują mało miejsca takie jak Tomb Raider i tak dalej. Jeśli już byś chciał mieć nowsze gry a wiadomo że pamięć do xBox 360 nie jest tania. Dlatego polecam Ci PenDrive SanDisk i go konfigurujesz pod xBox-a ( nie używaj go potem na PC ) .. I możesz kupić nwm np 32 GB i już Ci np ruszy GTA V :) Więc polecam kupić z 4GB

Opublikowano

Powiem tak, 4GB są na takie gry wiesz co zajmują mało miejsca takie jak Tomb Raider i tak dalej. Jeśli już byś chciał mieć nowsze gry a wiadomo że pamięć do xBox 360 nie jest tania. Dlatego polecam Ci PenDrive SanDisk i go konfigurujesz pod xBox-a ( nie używaj go potem na PC ) .. I możesz kupić nwm np 32 GB i już Ci np ruszy GTA V :) Więc polecam kupić z 4GB

Co z tego, że ruszy jak gra się będzie długo wczytywać? I mówisz, że pamięć nie jest tania. Ja kupiłem 500gb do mojego xboxa za 120zł

Podobno można kupić też dysk prawda?

Tak, można. Te 4gb to jest wbudowana pamięć.

(i nie, nie mam rgh).

Opublikowano

Co z tego, że ruszy jak gra się będzie długo wczytywać? I mówisz, że pamięć nie jest tania. Ja kupiłem 500gb do mojego xboxa za 120zł

ale gadasz głupoty. Ja mam na PenDrive 64 GB i nic mi sie nie wczytuje wolno, gry się nie zacinają ( a mam te nowe ) więc nie wiem skąd ta bajka. A mam tego PenDrive z przeceny w 200 zł z groszami na 90 zł 

Opublikowano

ale gadasz głupoty. Ja mam na PenDrive 64 GB i nic mi sie nie wczytuje wolno, gry się nie zacinają ( a mam te nowe ) więc nie wiem skąd ta bajka. A mam tego PenDrive z przeceny w 200 zł z groszami na 90 zł 

Bajka? Nie masz dysku(a skoro go nie masz to i pewnie nie miałeś), więc porównania też nie masz. I chyba nie chcesz mi powiedzieć, że pendrive'a jest szybszy od dysku? :)

I widzę, że ładny deal zrobiłeś. Zamiast kupić sobie dysk 320-500gb za tą samą cenę wolałeś kupić pendrive'a

btw. xbox także szybciej działa z dyskiem :)

Opublikowano

Bajka? Nie masz dysku(a skoro go nie masz to i pewnie nie miałeś), więc porównania też nie masz. I chyba nie chcesz mi powiedzieć, że pendrive'a jest szybszy od dysku? :)

I widzę, że ładny deal zrobiłeś. Zamiast kupić sobie dysk 320-500gb za tą samą cenę wolałeś kupić pendrive'a

btw. xbox także szybciej działa z dyskiem :)

Człowieku, posiadam go rok, i grając np w GTA V wczytywanie zajmuje max 10 sek :) Każdy ma Swoje zdanie, moim zdaniem z 4gb wbudowanej + pen jest o wiele lepsze :) Ale to tylko i wyłącznie moje zdanie. Może nigdy nie miałeś pen więc wiesz. PS. Wolałaś* Tak wolałam dlaczego? Bo jest o wiele lepszy według mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...