Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem refboost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z refboostem.

Otóż pierwsza gra wszystko normalnie działa ale już gry ma się zaczynać 2 w konsoli wyświetla się takie coś:

Próbowałem zmieniać WaitTime i NextSessionTime w configu.
Macie jakiś pomysł co jeszcze zmienić w configu lub jakiegoś fixa ?

Btw. Jeśli rozwiąże ten problem mam zamiar zrobić poradnik na yt do refboosta :)
Opublikowano

Konta się zbugowały. Dzieje się tak, gdy konta są w grze i wyłączysz Bota. Nie ma się czym przejmować bo Bot weźmie kolejne konta jeśli ma się ich np. 50. DO 20 minut max gra powinna się przerwać.

Nie opłaca Ci się nagrywać poradnika bo do 10 dni Riot wprowadza zmianę w systemie Raf.

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Tzn aktualnie mam wpisanych 6 kont.

Jeszcze zwiększyłem wait time i nextsessiontime i rozegrało 2 gry bez problemu dopiero przed 3 wyświetliło się "Account already in game"

Czyli jeśli chcę się pozbyć problemu mam dodać więcej kont lub wymienić te 6 na inne?

Opublikowano

Ale nie dodawaj tych kont, żeby więcej ich grało, tylko do accounts tam gdzie wrzucasz konta z hasłem itd.

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...