Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTX 970, monitor o rodzielczości 1440 x 900.

Jesion11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do takiej rozdzielczości nie ma sensu kupować tej karty.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Chciałbym grać w te nowe gry. Więc jaką kartę kupić żeby mieć w BF4 60+ fps na 1440 x 900 ?

Najlepiej podaj resztę sprzętu oraz budżet. 

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Zestaw ok, tylko będzie się strasznie marnował przy rozdzielczości 1440x900. Może warto zrezygnować z oc i za oszczędzone pieniądze kupić monitor który pozwoli rozwinąć skrzydła sprzętowi?

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Zestaw ok, tylko będzie się strasznie marnował przy rozdzielczości 1440x900. Może warto zrezygnować z oc i za oszczędzone pieniądze kupić monitor który pozwoli rozwinąć skrzydła sprzętowi?

Do takiej rozdzielczości nie ma sensu kupować tej karty.

Pierdoły, pierdoły i jeszcze raz pierdoły. Fakt, na większym monitorze doznania z rozgrywki będą lepsze, jednak nie ma takiego czegoś jak marnowanie się karty przez rozdzielczość. Po prostu będzie miał więcej FPS na danej rozdziałce lub po prostu pamięć karty nie będzie używana w 100%

Opublikowano

kup sobie kompa za 3500 i a reszte zostaw  na monitor bo to jest marnowanie potencjału karty 

to jest tak jak byś sobie kupił Ferrari i jeździł nim po wiejskich drogach 

Opublikowano

kup sobie kompa za 3500 i a reszte zostaw  na monitor bo to jest marnowanie potencjału karty 

to jest tak jak byś sobie kupił Ferrari i jeździł nim po wiejskich drogach 

Gówniane porównanie. 970 i tak nie da rady w każdej grze na ultra w FHD, więc FPS znacznie wzrośnie przy takiej rozdziałce. 

Opublikowano

Gówniane porównanie. 970 i tak nie da rady w każdej grze na ultra w FHD, więc FPS znacznie wzrośnie przy takiej rozdziałce. 

to grajmy w 800x600 bo więcej fps jest  po co komu 4K w 800x600 jest wiecej fps.Wasza logika 

ps: 970 obecnie da sobie rade w każdej grze nie spadając poniżej granicy grywaloności 30 fps

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...