Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać lepsza ?

Flapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na drugi raz napisz pytanie w głównym temacie Ghost Recon Phantoms.

Ja wolę grać Recon'em. Bo moim zdaniem Support ma za duży rozrzut.

Co do kupna broni... Najpierw pograj sobie broniami z którymi się zaczyna lub tymi z mojego poradnika. I poucz się trochę grać.. Może byc tak że gra Ci się znudźi i stracisz kasę. A jak już zdecydujesz sie na kupno to kliknij na broń w sklepie. I wejdz w "Fire Range" gdzie możesz wypróbować broń.

fqlnmTh.png

Pomogłem? daj + ;)

Opublikowano

Ja wolę grać Recon'em. Bo moim zdaniem Support ma za duży rozrzut.

Dlatego ma bronie, którą mogą strzelać seriami. Swoją drogą, bronie za realne pieniądze, jak i te ze specjalnych edycji, wydarzeń prawie nie posiadają rozrzutu. Ale oczywiście płacą $$ masz praktycznie od razu, bo kto uzbiera z casuali prawie 200k na broń.

Opublikowano

@januszq

Recon i Supprot to dwie różne postacie.

Zastanów się czy lubisz zabijać na krótki czy średni dystans bo supportem bez przyczepienia się do ściany na krótko mało zdziałasz na poziomie Generałów III i w górę, mowa oczywiście o dwójnogu ;)

Recon to przede wszystkim scan (cloak jest raczej tępiony przez graczy - mało skuteczny na wyżej wspomnianym poziomie).

Ostatnio założyłem sobie nowe konto (zbanowane poprzednie ;d) i nie wyobrażam sobie tierowania broni od początku do końca bo słabo by mi się grało. Kupiłem broń z edycji WDG za 136k AC i tieruje powoli bronie i pancerz.

2662114216934981012447.png

Opublikowano

@januszq

Recon i Supprot to dwie różne postacie.

Zastanów się czy lubisz zabijać na krótki czy średni dystans bo supportem bez przyczepienia się do ściany na krótko mało zdziałasz na poziomie Generałów III i w górę, mowa oczywiście o dwójnogu ;)

Recon to przede wszystkim scan (cloak jest raczej tępiony przez graczy - mało skuteczny na wyżej wspomnianym poziomie).

Ostatnio założyłem sobie nowe konto (zbanowane poprzednie ;d) i nie wyobrażam sobie tierowania broni od początku do końca bo słabo by mi się grało. Kupiłem broń z edycji WDG za 136k AC i tieruje powoli bronie i pancerz.

Gdybym tego nie wiedział, to porucznika przez jakiś czas nie posiadałbym. Rozrzut rozrzutem, ale jak już wspomniałem, w edycjach specjalnych prawie go nie ma. Przez to dystans jest nieważny w zależności krotko-średnio. Poza tym cloak może i jest tępiony, ale ogarnięty team i sam gracz(cloak) potrafi wygrać mecz w mniej niż 15 minut.

Opublikowano

Gdybym tego nie wiedział, to porucznika przez jakiś czas nie posiadałbym. Rozrzut rozrzutem, ale jak już wspomniałem, w edycjach specjalnych prawie go nie ma. Przez to dystans jest nieważny w zależności krotko-średnio. Poza tym cloak może i jest tępiony, ale ogarnięty team i sam gracz(cloak) potrafi wygrać mecz w mniej niż 15 minut.

@januszq

Proszę Cię. Nie przyrównuj porucznika do generała ;>

Po ponad 50h w grze niemal każdy gracz potrafi wskazać bezbłędnie miejsce głowy cloakera (w ruchu lub nie) - zabić go.

Odrzut faktycznie się nie liczy jeśli mamy do czynienia z 1 max 2 przeciwnikami ustawionymi na linii strzału ale gdy trzeba się obrócić jakoś szybciej nie mamy szans.

Ogarnięty FireTeam  team złożony z 4 graczy potrafi rozrzucić na kawałeczki przeciętną ósemkę skutecznie wygrywając rundę szybciej niż 10min.

Jeszcze co do odrzutu, miałem na myśli konkretnie supporta z bronią posiadającą dwójnóg.

Opublikowano

@ZeuSio, jeśli chcesz nadal udowadniać, kto ma większego, to radzę obalić to, co napisałem o rozrzucie w broniach specjalnych. Argument o obracaniu jest inwalidą. W końcu zawsze ktoś nas osłania. Nawet ten twoj dodatek, ktorego sie trzymasz jest inwalida w tych broniach.

Poza tym, co ma kwestia rozpoznawalnosci cloaka do jego użyteczności? Tepiony jest za to, ze robi sie nim plecy. Ba, nawet jako scan ma 50% szans na przeżycie...

Dla mnie to eot, chyba że dasz dowód... :)

Opublikowano

@januszq

Poniosło mnie ;D mam dziś troszkę na głowie więc chciałem na siłę udowodnić swoje racje (nie myśląc co piszę). Lepiej będzie jak dziś już skończę z forum i wezmę się za to co miałem robić.

/Swój pierwszy post zaadresowałem do Ciebie zamiast do założyciela tematu (mój błąd) i tak poleciało.

@Flapy

Polecam bronie z edycji WDG lub JGL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...